Trött Natis!

Hej på er.

Har haft en lååång dag idag.

Igår vart det middag och fest på Beverly Hills hotellet.

Dom hade en Pre Oskars Party Event.

Det blev så klart några drinkar och after det åkte jag till Louise och vi satt och skrattade till 6på morgonen. Kl 9 var jag uppe igen för att plåtas och plåtade sen hela dagen.

Är helt slut nu. Men det ska bli kul att se bilderna från plåtningen när dom är ute.

Hoppas ni haft en toppen dag!

Puss puss på er.

-15

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Trött Natis!

 1. Ärligt nu. Det ser ut som du har underbett/fiskmun.

  När du blir fotad när du ler eller av nån annan så ser din mun inte ut så. Men du putar lite med den, skjuter ut underkäken?
  om du ser ut så hela tiden så är det jävligt fult. stackare

 2. hey natti
  planerar o flytta till la ett tag fram över. jag tänkte börja med att vara au pair där i 1.5 år då min budget är ganska tajt men jag undrar om du har några andra tips? sköt om dig!

 3. Har alltid tyckt att det ser ut som att du har underbett, precis som någon ovan nämnde, sedan du började fixa till ditt utseende. Det liknar en mops intryckta nos och käft med en mun som letar sig upp mot näsan. Ser inte så sött ut :/ En mops klär väl i det men kan knappast bortse från att det trots allt till utseendet handlar om någon sorts mini-bulldog.

  Har du underbett eller ser det bara ut så? Dina bruna ögon är söta och din kropp ser fin ut. Men ser du inte att du alltmer börjar likna en hund med intryckt inavlad nos och underbett?

 4. Natacha är jättefin precis som hon är. Har aldrig förstått hur människor kan sitta och skriva så taskiga saker till andra människor. Har jag själv inget snällt att säga så håller jag tyst. Vem är vi som ska döma andras utseende m.m.
  Natasha, du är jättesöt så lyssna inte till en massa taskiga människor som kan inget annat än att trycka ner andra människor. Tycker synd att det ska finns folk som har behov av att vara negativa och schyssta mot andra människor.
  Jag själv tycker att Nati blir bara vackrare hela tiden. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>