Energy Clense!

Igår gjorde jag en energy clense här hemma.

Massa flummiga ritual grejer, haha!

Man ska tydligen bränna ”Sage” och låta röken ta bort dålig energi.

Sen skulle man bada i ”Sage” och lägga salt överallt och massa annat flummigt.

Min vän rekommenderade detta eftersom man kan få massa ”Evil Eye” genom bloggen etc.

Vet inte om det har med saken att göra men har drömt jätte jätte konstiga men positiva drömmar.

Brukar aldrig ha bra drömmar. Sjukt skumt.

Tror ni på sånt??

Har ni testat något liknande?

ws100

 

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “Energy Clense!

 1. Have you read or heard of Carlos Castaneda and his accounts of learning from Don Juan Matus? His books are very interesting and mysterious. There has never been a definitive answer to the veracity of his stories, were they true, or maybe partially true, or possibly a reality or alternate reality or dimension revealed by some of the drugs that were popular at the time, or was it a grand hoax? I think that if the accounts and spiritual lessons benefit, inspire, or enhance one’s knowledge, then, just as all of the Greek and Roman mythology, it is nevertheless valuable, and adds to the richness of culture. For example, the famous placebo effect is a true phenomenon, and exemplifies the mind’s power to affect reality and manifest changes in physical reality. An interesting spin-off of this was Michael Crichton’s ‘Sphere’, no spoiler alert necessary, but it deals with the same issue of like what is the source of our present reality. Adverstisers have long used what they call ‘the power of suggestion’ to influence their audience to purchase their products. And this leads me back to Castaneda, if the ‘message’ is true or false, this is largely irrelevant, it is the individual’s experiential truth that perhaps matters most.

 2. Jag brukar aldrig kommentera, men kände mig tvungen att göra det för att berätta en sak för dig.

  Evil eye, det så kallade blåa öga, FINNS men BARA om man tror på det.. så om du väljer att inte tro på det så existerar den inte för just dig…. och om du väljer att tro på det så kommer den ha en dålig inflytande på dig… hur många grejer än du gör så påverkar det dig dåligt. Och detta är sant. Jag vet det pga. att min släkt är forskare inom detta, och har även hört massvis med historier…

  Iaf. det du inte ska göra kära Natascha, det är att ” spå” dig själv, att du får reda på allt som ska hända i framtiden, det är jävligt farligt och då har djävulen kontrollen över ditt liv för att du lät honom se in i ditt liv när du spådde dig. Så även om dem kan ta reda på allt så borde du inte spå dig, för att det är farligt för dig. Om du inte vill att den onda djävulen styr ditt liv…..

  Och som sagt, tro inte på ögat, för om du väljer att göra såna grejer så kommer ögat att existera för dig då du tror på det…

  Detta är forskat och bevisat. Jag är en tjej från turkiet, och du anar inte hur många historier jag har hört, och det är därför jag vet så mycket om att ”spå” och onda ögat….

  Du har det perfekta livet och därför borde du ej tro på sånt… fortsätt lev ditt liv på ett naturligt sätt utan alla dessa mystiska grejer

 3. Jag tror inte.
  Ta hand om dig. Du är vacker.
  Med o utan hokus pokus=)
  Hur klarar du av att vara så smal o se så hälsosam ut?
  Jag har varit länge utan socker men idag blev jag så sugen på kaka att jag åt=( Dålig sti.

 4. Jag gör det ofta! Att använda salvia för att rensa bort negativa energier är något som indianerna brukade göra. Tydligen kan negativa energier ”sätta sig i väggarna” i hus och lägenheter. Om ex någon som bott där innan bråkat mycket, kan det märkas i energierna. När man renat en lägenhet känns det lättare att andas där inne, man får mer energi och som du skrev – man sover och drömmer bättre. Alltid kul att testa alternativa metoder :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>