Fredag!

Hej på er, just nu är det Fredag morgon här.

Jag har precis duschat, ätit frukost och min dagliga smoothie.

Ska sitta och jobba lite nu hemifrån datorn sen när min fruskost är smällt blir det träning och efter träningen ska jag och Desiree gå en promenad på stranden.

Men måste till posten där i mellan med. :)

Så ser min dag ut idag.

Här i L.A är det lite kyligare än vad det brukar vara men tror att det kommer att bli varmare om några veckor igen. Vädret går verkligen upp och ner här förra veckan var det typ 30grader och nu är det kyligt igen.

Hoppas ni får en underbar dag, vi hörs snart.

Bjuder på en bild från gårdagens hike upp till Hollywood skylten.

Puss!

-8

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Fredag!

 1. Hola Natacha,

  Om du vill så gå in på söndagens Expressen online och läs artikeln om
  förhållandena för flygpersonalen som arbetar för Qatar Airways.

  Med tanke på att länderna i Gulf regionen är muslimska och många av länderna, om inte alla, följer Sharia lagar, så finns det vissa lagar man måste följa om man som expat vill bo och arbeta i denna region.

  Landet Qatar och staden Doha är litet. Expats syns och märks då landet inte har lika mycket expats och turister som t,ex. Dubai.

  Kan tänka mig att Qatar Airways ledning inte vill att deras utländska flygbesättningar skall göra något som ”stör” landets kulturella värderingar och som skulle kunna medföra att landet och även flygbolaget och dess personal får ”dåligt rykte”, anses omoraliskt etc. och att de därför har satt dessa regler. En hel del av deras kunder kommer ju från Mellanöstern.
  Dock är det ju viktigt att de som vill jobba för flygbolaget inte bara får info om reglerna innan de anställs, men också får veta varför reglerna finns till och får info om landets kultur, lagar och värderingar, så att de förstår anledningen till förhållningsreglerna.
  .
  http://www.expressen.se/nyheter/sanningen-bakom-lyxen-pa-qatar-air/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>