Bandage!

Får inte nog av Bandage trikinin, det är ett måste i sommar.

Har en vit men nu vill jag ha en grå.

il_340x270.475224493_pqz4

bandage-swimsuits

pool

Bandage_Silver_Bikini_Model

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Bandage!

  1. Hej N!

    I februari kommer jag spendera ca tre veckor i LA. Bokningen gjordes förra veckan så jag har inte hunnit göra så mycket research.
    Jag har hunnit titta upp vissa saker som ska hinnas med, typ dra ut till Venice, Six Flags, Farmers Flee Market osv. Det som jag inte har stor koll på är nattlivet. Det känns som att utbudet är så stort att man inte vet hur man ska prioritera. Vilka klubbar får jag inte missa? Jag tycker om house och sådan musik som känns i hela kroppen :)
    Kram!

  2. Du nämnde i något tidigare inlägg att du gjort permanent hårborttagning med laser? Undrar bara om du vet vad den behandlingen heter och om det gjorde ont? Vill nämligen göra brazilian så, med laser, så det är permanent.. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>