The wolf of wall street!

wolf-of-wall-street-poster2-610x903

Såg precis filmen ”The wolf of wall street” den var grym tycker jag. Den var sjukt rolig och sedan älskar jag Leos Acting en av mina favorit skådespelare.

Tre hela timmar lång var filmen men så värd att se.

Ska sova nu hoppas ni haft en underbar jul.

Xoxo

the-wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-margot-robbie

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “The wolf of wall street!

  1. Vi såg den med på premiär dagen! Lite lång men inget som störde mig, mycket bra film med rolig humor! Tycker även Jonah Hill var grym i filmen :) Lätt Leos bästa film sen Titanic tycker jag i alla fall! Lätt sevärd!

  2. Alltså av någon konstig anledning hade jag en dröm om honom Leonardo di caprio inatt=) Jag tycker knappt han är snygg men inatt gjorde jag det. Sjukt=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>