Cuzco <3

Jag befinner mig i Peru just nu som jag skrev här förut.

Jag måste bara säga wow, det är så vackert här och så mycket grejer att se.

Lima tyckte jag inte om så mycket var där i 2dagar, men nu är jag i en by som heter ”Cuzco” och det är så vackert här går inte ens att beskriva, skavara här i 2dagar sen ska vi till en annan by där Machu Pichu ligger och där firar vi nyår, kommer bli så sjukt kul och absolut en av de bästa resorna jag gjort.

Kan verkligen rekommendera det.

IMG_2438

IMG_2452

 

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Cuzco <3

 1. Åh så roligt!
  Jag befinner mig just nu i Brasilien och kommer att åka till Peru i mitten av januari!
  Verkar helt fantastiskt att besöka machu pichu! Skriv gärna fler tips om saker man kan göra och bra ceviche restauranger!!!
  Kram på dig

 2. Du åker ju utomlands så ofta, men vi får sällan veta med vem/vilka, varför? vill de inte synas på bloggen? vänner, familj eller pojkvän kan man väl få veta? :-)

 3. That city is beautiful, but with you it becomes more beautiful.
  you have planned Come to Argentina? would be glorious to see you

 4. Härligt med dina resebilder här i bloggen.
  Och Peru ser man ju lixom inte varje dag i bloggar som inte är typ resebloggar osv.
  Apropå den du reser tillsammans med. Många personer vill ju inte vara med på bild på sociala medier, oavsett…. Så är det bara och det
  är ju helt ok.
  I Sverige finns Andreas Lundstedts nye kille från NYC som flyttat hit. Läser ej Andreas blogg normalt, men vid ett enda tillfälle när jag googlade på den skrev han att hans kille inte gillar att vara med på foton i bloggen och därför blir det inga sådana foton. Fair enough.

  Ha’ en jättefin Nyårsafton.
  FELIZ ANO NUEVO Y MUCHA FELICAD SIEMPRE

 5. Åh.. Machu Pichu, så otroligt häftigt att få vara där på nyår! Både vackert och intressant i övrigt har jag hört. Gott nytt år! :)

 6. How is your trip going girl? No Wi-Fi in Macchu Picchu? I thought the Incas were supposed to be an advanced civilization?, haha.
  Seriously, hope you are having an awesome adventure and are taking some nice pictures for us. Miss you big time!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>