11 reaktion på “Happy Thanksgiving!

 1. Så fina bilder. Men varför posar du inte med någon kille=) Är det för att han indianen inte var där- han var snygg.
  Du är universums skönhets drottning=)
  ÄR du kristen eller religiös på något annat sätt?=)

 2. Hejsan! Härligt att läsa din blogg och om ditt liv i LA! Jag och min kille ska till LA i april och jag skulle verkligen uppskatta lite tips om shopping och fest! Det verkar vara något du har koll på 😉
  Finns det några på outlets att besöka med bra priser? Eller malls. Vi är även nyfikna på att besöka en stripkubb/partyställe! I Sverige finns ju inget sånt utan det är mer trashiga ställen… Men något mer exklusivt ställe där även tjejer (gäster) känner sig bekväma.
  En fråga till, hur är det när man går ut, är det viktigt att man står på lista för att komma in? Hoppas verkligen på svar 😀 kram kram!

 3. Snälla ta in den här tröjan i din shop i år igen! Jag jagade den förra året utan resultat & den skulle sälja som smör i år också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>