Vape Bar!

Sjukt cool bar, där du får testa att röka alla möjliga sorters e-cigg smaker.

Det man testar har inget nicotin och vill man lägga i det så kan man.

Vissa röker detta för att banta tex. Det finns smaker som tex brownie cinnamon bun etc, så det känns som att du typ ätit det smart eller hur. Det är ju inte farligt om man inte har nicotin i.

IMG_1762

IMG_1763

IMG_1761

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Vape Bar!

 1. ”Det är ju inte farligt om man inte har nicotin i”

  Är du så naiv på riktigt? Du måste ju vara drömkunden om du inte gör någon som helst research innan du andas in vilt främmande gas!
  Ur en (av många) forskningsrapporter:
  ”While the e-cigarette produced lower levels of toxins in the air for nonsmokers to breathe than the conventional cigarette, there were still elevated levels of acetic acid, acetone, isoprene, formaldehyde and acetaldehyde, averaging around 20% of what the conventional cigarette put into the air.
  Thus, while not as polluting as a conventional cigarette, the e-cigarettes are putting detectable levels of several significant carcinogens and toxins in the air.
  No one should have to breathe these chemicals, whether they come out of a conventional or e-cigarette. No one should smoke e-cigarettes indoors that are free of other forms of tobacco smoke pollution.”

  E-cigaretter är visserligen inte lika farliga (eller på samma sätt iaf) som tobak, men vi vet INGENTING om de långvariga effekterna!

 2. Det är inte naivt och den forskningsrapport som du hänvisar till visar ju tydligt att det är i princip ofarligt att röka e-cigg (om man bortser från nikotininnehållet).

  De giftiga ämnen som du refererar till får du högre koncentrationer av från t.ex. tvål (formaldehyd t.ex.) om du tvättar dig. Det som är intressant är ju helt andra gifter i en vanlig tobakscigarett och dessa finns inte är knappt mätbara i en e-cigg.

  Jag röker själv OddWolf e-cigaretter (www.oddwolf.se) och de redovisar tydligt vad som ingår och jag vet att många svenska leverantörer är mycket seriösa i just denna fråga.

  Det är ju naivt att tro att det inte skulle vara oändligt bättre med cigaretter som inte bränner upp tobak än tobakscigaretter.

 3. Grejen är ju att Natasha inte röker till att börja med (inte som framgår av bloggen iaf) så jag förstår inte syftet med att inhalera en kemikaliefylld gas ”för att det är kul” typ. Särskilt när det finns flera rapporter som visar att andningen försvåras enormt (luftrörens kapacitet minskar med 220%) efter att icke-rökare har rökt en e-cigg i 15 min.

  Sen kan jag tänka mig att det är striktare lagar och regler inom EU jämfört med USA (som med så mycket annat) och det finns många oreglerade säljare av e-cigaretter här i LA och det är en av anledningarna till att jag tycker att det är naivt att gå in på ett sånt ställe och bara puffa i sig god-knows-what.

  Sen kan det låta som hyckleri eftersom amn får i sig gifter ändå, precis som du säger, från skönhetsprodukter o dyl, men jag väljer naturliga produkter och läser alltid ingredienser på både mat och produkter och har enbart giftfria produkter hemma. Men visst, alla gör inte det och då kvittar det kanske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>