Minnie mouse glamour queen!

Detta var gårdagens outfit til Playboymansion. Minnie Mouse glamour queen fick det bli. :) Vad tycker ni?Photo on 10-26-13 at 9.27 PM #5

Photo on 10-26-13 at 9.26 PM

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Minnie mouse glamour queen!

 1. You look Gorgeous! <3

  I think Minnie mouse was a good choice!
  Love the hair too & your lips look sexy as well.

  Hope you enjoy your evening :)

 2. Kommentarerna ovan… Svenskarna lika bittra och avundsjuka som vanligt och icke svenskarna höjer till skyarna 😉 Jag bryter mönstret, sjukt snygg är du :)

 3. Du är så jävla sexig! Man skulle kunna bli lesbisk när man ser dig haha :) Du överträffar alla på playboy mansion!!

 4. Nja, hade dock sett fram emot the Indian outfit! Kände att Minnie looken var lite blek i jämförelse med det du hade förra året! Annars älskar jag din stil! :)
  Hatar att visa för mycket själv, men jag delar din smak och dina värderingar! Du är en stor förebild i livet för mig, och det är inte för hur du ser ut, utan för hur du ser på saker och ting.. och visserligen hur du klär dig också! Jag vill inte vara som dig, utan du peppar mig till att vara mig själv, precis som du är dig själv, och det är en sann förebild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>