Acting och Glass!

Idag hade jag en 2timmar lång privat klass med min lärare och efter det blev det klass med en av mina klass kollegor. Nu är jag hemma och övar på en Audition som jag ska på imorgon. Är jättenervös. Det är min första Audition och det är för någon serie. Vi får se hur det går. Har även en lektion med min lärare imorgon innan jag ska dit.

Puss på er!

IMG_1755

IMG_1757

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Acting och Glass!

 1. Wow, redan dags för Audition. Spännande. Bara att gå på Auditions när du får en chans till det. Rätt vad det är så är du bara HELT RÄTT för någon roll and you are going to love it……
  Nati, härligt att du nu startat med dina acting classes.
  Jag tror på dig och dina möjligheter!!!
  SUERTE AMIGA,
  A ver cuando llegaras a ser una de las estrellas famosas por alli y podremos leer tu nombre por toda parte. Pienso que has entrado en un camino muy interesante que te llevara a brillar por el mundo como te lo mereces.
  De aqui hasta las estrellas.
  The sky is the limit!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>