Omg så rädd!

Omg på Måndag ska jag hoppa fallskärm, det står på min lista över saker jag måste göra innan jag dör. Är så nervös kommer bli så läskigt! Sätter upp bilder här, haha!

Någon av er som testat? Hur var det?

Jag försöker inte tänka på det men är sjukt rädd!! Ahhhhhhhhhhh!!!!

Skydive_exit

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Omg så rädd!

  1. Jag hoppade fallskärm för ungefär en månad sen. Det var helt underbart och blandade känslor. Jag älskade frittfallen mest, men fick lock för öronen haha. Man kanske ska pröva med att sätta in två tussar i öronen så man slipper få ont :p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>