Inställd Skydiving!

Fick ställa in skydiving idag, ska hoppa i helgen istället. Mitt öga är fortfarande dåligt och vill inte riskera något. Men ska iallafall på min klass ikväll min läkare sa att jag inte smittar längre så vi får hoppas att det stämmer. :)

Tänk om hela klassen får ögonvirus, jag skulle nog få lite skuldkänslor. Det är inge kul att ha detta kan jag lova, ser ut som att jag har gråtit hela tiden, plus att jag ser suddigt på ena ögat eftersom det är så mkt vätska i den. Det är lite jobbigt när man kör bil osv.

Vi får hoppas att det går bort snart. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>