Good girl goes bad!

Vad tycker ni om Miley Cyrus uppträdande på VMA?
Jag tycker att folk överdriver, det är väl typ samma pr trick som många andra kört som tex Madonna kysser Britney och Christina. ”Good girl goes bad”.

Varför ska det alltid bli sån hysteri kring sex? Tycker att folk borde vara mer öppensinnade och släppa loss och bara vara, ha kul och sluta bry sig om vad andra gör för ”fel”.

Vad tycker ni om detta?

Miley-Cyrus-and-Taylor-Swift--MTV-VMA-Awards-2013-2225065

Miley-Cyrus-performance-at-MTV-VMA-2013-2223057

blogstats trackingpixel

17 reaktion på “Good girl goes bad!

 1. To be honest I don’t see the whole fuzz or ”controversy” about it. I personally don’t care how sexual or ”bad” she is, I just think it looked ridiculous the way she did the whole performance with her tongue hanging down to the floor lol.

 2. Fin kropp hon hade Haha=)
  Lite anskrämligt beteende ändå….
  Ok sex är naturligt blablabla men vissa går för långt.

 3. Innan man går ut på scenen tycker jag man ska öva framför spegeln och se hur man ska uppträda och göra en ordentlig dans så det ser ut att man kan dansa, inte skämma ut sig sådär. Man kan va sexig på många olika sätt än att klä av sig och sträcka ut tungan och slicka på en gift man hals och gå och köra upp rumpan mellan hans ben, självklart folk pratar. Det var sjukt äckligt. Hon kunde gjort det med stil och vara sexigare på fint sätt, hon är ändå förebild för mindre. Men hon är själv ett barn..
  Tkr sjukt mkt om dig bloggen allt men va bara tvungen komentera för vågade inte titta tyckte det var så pinsamt när jag såg henne sådär

  • Håller med.Tycker inte att det handlar om att det var för vågat eller sexigt, det vara bara så jäkla dåligt, hafsigt och äckligt. Det blir trashigt istället för att hylla kvinnlig sexighet. Pinsamt är bara förnamnet…

 4. Öppensinnade? Yeah right, vi alla har en sexualitet inget konstigt med det liksom. Men sex har helt och hållet börjat ta över musikindustrin, numera känns det som att kolla på porr när än man ser en musikvideo. Visst alla får uttrycka sig hur fan dem vill, men håll porr och musiktalanger isär för fan!

 5. Jag ser inget fel med hur hon uppträdde på scen eller i sin musikvideo, DET ÄR ETT UPPTRÄDANDE!! När ska folk fatta det? Jag tror inte ens att hon är sån i verkligheten, men även om hon vore det WHO CARES!? Alla är olika och tacka fan för det.

 6. Jag gillar faktiskt Miley Cyrus, men vissa delar tänkte jag bara ”asså vad gör hon”, men hon gjorde iaf ett framträdande som man inte lär glömma, och som nån nämnde, att hon slickade på en gift mans hals.. han har uppenbarligen varit med på det själv.

 7. There is always a limit, and she crossed that limit. She needs to keep in mind of the fact that she has a very young fan base and yes, it´s her life famous or not she can do what she wants BUT she chose this career and she knows what comes with it, so if she wants to make a fool of her self, like she did at the VMA’s she needs to also accept that people will criticize her.

  You can be sexy in so many ways and she definitely chose the wrong way, what was the point of her performance? Sticking out her tongue, grabbing her vagina? There is nothing sexy about that and never will be!

 8. Folk är så dumma i huvudet. Hon gör det här för publicering, som du säger, hon gör det här för att få mer uppmärksamhet och tjäna mer pengar på det sättet, annars skulle folk glömma bort henne. Är man desperat efter uppmärksamhet och kändiskap och pengar kan man göra vad som helst. Det tragiska är att det är VI som bidrar med att ge henne så pass mycket uppmärksamhet för att hon visade sig halvnaken på scen. Hade ingen brytt sig hade hon inte fått det hon var ute efter, vilket skulle sluta med att hon inte skulle fladdra med fittan uppe på scen. Männniskor….

 9. Varken sexigt eller kul. Tycker bara att det är sorgligt att dom måste gå så långt som trash för att hålla uppe sin ”status” .menar tungan ute och beter sig nasty.det är bara sorgligt.

 10. Illuminate har tagit över hennes liv. Samma sak när det gällde kyssen… Britney sa HEJ DÅ till illuminate (djävulen) medans Christina sa hej & Madonna i den showen är ju såklart drottningen… :) där har du svaret. Miley C är liten & lätt att övertala. Så hon är en i gänget nu… dyrka djävulen. Precis som Jayz & Beyonce. De är ju kung o drottning över musikindustri.

  • Hhahhaa när du säkert make no sense to anyone men iaf distraherar amerikanerna från att de, än en gång hålöer på o slösar deras icke existerande pengr på att kriga i smyg i syrien… Miley kom in som ett säkert idiotiskt kort för att distrahera HUNDRA på det

 11. Miley Cyrus – Gjorde ett halvgalet uppträdande på VMA, 21 år gammal och ogift.
  Robin Thicke – Var med i det halvgalna uppträdandet, och har släppt en video som är populär, 36 år gammal, gift och har ett barn.

  Idag är:
  Miley utskrattad, oroliga mödrar talar ut om henne, ansedd otroligt dålig förebild och fått rasiststämpeln hårt tryckt i pannan.
  Robin Thicke oberörd, uppskattad, gift och fortfarande en av de vidrigare männen jag i modern media.

  Vad var det som hände? Jo. Kvinnan fick all skit från allt som hände på scenen. Mannen – gift, har barn, över 10 år äldre – fick en applåd, shit så jävla nytt och fräscht med helnakna tjejer i sin video?? Och så himla mysigt att han uppskattar en tjugoårings gnidande på scenen. Förstår inte hur han kom på idéen.

  • Har alltid gillat Robin Thickes musik, men när jag såg det där framträdandet så blev jag sjukt besviken och sa ”Och jag som alltid har gillat han…”.
   Jättetråkigt att han skulle vara med på det hela!
   Och hon som har varit sååå mycket bättre. Ska man förändras ska man göra det till det bättre!

 12. Fast hon var ju bara vidrig, allt hon gjorde var vidrigt och väldigt smaklöst!
  Beyonce har ju ofta också bara någon body-liknande grej på sig i sina framträdanden, men hon är inte vidrig för det. Hon håller det hela snyggt och smakfullt och är samtidigt sexig på ett respektfullt sätt.
  Sen behöver man ju heller inte vara halvt naken för att vara snygg och sexig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>