Svensk Press!

Hej på er. Idag vill jag diskutera hur jobbig jag tyckte att Svensk press var.

Pratade om detta med en vän igår och det är så många gånger jag känt att Svensk press har gått över gränsen. Inte bara Journalister som vrider och vänder på det man säger utan att 35-40åriga journalister sitter och utnyttjar och manipulerar en 20åring för att få en story att skriva om. För mig är detta helt ofattbart.

Det finns två specifika gånger jag tycker att dom gått långt över gränsen.

Bilden under är tagen på polisstationen efter att något skjutit i min och min föredettas bil.

Journalister stod och fotade in i våra fönster i våran lägenhet och följde oss enda in i polisstationen fast vi inte ville bli fotade. Sjukt respektlöst.

Screen Shot 2013-07-30 at 1.17.09 PM

På den här bilden är jag nyopererad och Journalister försökte komma in på sjukhuset och försökte säga att de var min familj. Här kan jag knappt gå och de skulle ändå vara påträngande.

nnn

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Svensk Press!

  1. Sjukt att folk gör såhär :( Även om det är journalisters jobb att hitta skvaller/nyheter så borde dom ändå respektera folks privatliv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>