Do you love yourself?

Att respektera sig själv är något som låter självklart men långt ifrån många som gör.

Det viktigaste som finns är att både älska och respektera sig själv, gör man inte det kommer ingen heller att se ditt värde.

Man ska alltid göra det som känns bra för en själv.

Det vanligaste måste nog vara folk som accepterar grejer de egentligen inte vill i tex relationer eller med vänner.
Man är rädd att vara ensam eller att inte bli omtyckt.

Men det är tusen gånger bättre att vara ensam än med någon som inte respekterar en.

Alla har och blir orespekterade någon gång och kommer att fortsätta att bli det, idioter finns överallt och det kommer det alltid att finnas. Men det är du som väljer om du accepterar det eller inte.

Tex du och jag sitter på en middag och jag säger något förnedrande mot dig (kanske på skämt) men det är inte riktigt ok iallafall och det sårar dig.

Då ska man ställa sig upp och bara gå hem, frågar sedan den personen varför man går då säger man bara jag har inte tid för ditt skitsnack kan använda min tid till bättre saker.

Tid är det mest värdefulla vi har, vi vet inte ens hur lång tid vi har. Så slösa den inte på Idioter. Ingen är värd din tid om dom får dig att må dåligt.

När folk vet att dom inte kan köra med dig och att du inte tar skit från någon, då kommer de också att börja respektera dig. Är det något som stör dig säg det, va aldrig rädd att säga hur du känner. Man ska alltid tänka på sig själv som en person som förtjänar det bästa, som bara nöjer sig med det bästa och som kan gå hur långt som helst.

Always believe in yourself!

Screen Shot 2013-07-30 at 7.05.54 PM

blogstats trackingpixel

13 reaktion på “Do you love yourself?

 1. Gud så bra skrivet. Att läsa detta gjorde min dag. Håller på att ta mig ur ett jätte jobbigt förhållande med en kille som aldrig respekterat mig. Har tagit hans skit i tre år och gjort slut ett flertal gånger men faller alltid tillbaka. Vad inspirerande att läsa just detta just nu, gjorde mig ännu säkrare och mer bestämd att jag gör rätt val. Tack så mycket!! Din blogg är suverän.

 2. Big disagree. Beror förstås på hur elak kommentaren var. Men att resa sig upp och gå hem låter enbart löjligt. Att med psykologi få personen som mobbar dej att bli utskrattad eller få den att känna sig dum, otillräcklig och illojal hade för mej känts bättre.

 3. Åh vad klokt skrivet=)
  Du är ju inte bara söt o vacker utan även klok.
  Äter jordgubbar o dricker Loka Lemon pie o kaffe.
  Ska nu läsa en mindfulness bok.

 4. Riktigt bra skrivet!

  Kan inte du göra en videoblogg? Helst på engelska. Skulle vara skit kul att få höra dig prata.

  Älskar din blogg! Puss och kram från agnes

 5. Hej Natacha! Jag vet att du tidigare har haft ett sammarbete med Cara och din kollektion var helt fantastisk – det var genom denna blogg jag hittade Cara från första början.

  Nu har även jag fått chansen att vara Caras sommaransikte med min kollektion Cara charm. Det skulle vara så kul om du ville titta på den och säga vad du tycker!! Det skulle betyda jättemycket om du gjorde det.

  http://webshop.caracollection.se/visa_produkt.asp?t=cara+charm&id=1050&lang=sv

  http://www.charlotta.nu

  Kramar snygging!

 6. Natacha du har så rätt. Kan du råda mig på nåt sätt? Jag har på nåt sätt fått min kille att inte respektera mig, vet inte hur men antagligen för att jag inte respekterar mig själv. Hi bråkar och han skriker elaka saker till mig, som jag aldrig skulle säga tillbaka.. Osv. Nu försöker jag ställa krav att sluta göra mig ledsen, sluta skrika ochsåvidare men det är så himla svårt. Han säger bara att han älskar mig och vill leva med mig och jag vill ju detsamma men mår inte bra av att han gör mig ledsen. Vad ska jag göra?

  • Du måste vara hård mot honom. Annars va superkall om han inte bättrar sig då är han ingen bra man. Han måste vilja och vara beredd att ändra på sig för att vara med någon som inte respekterar än bryter ner vilken människa som helst. Jag har haft en av och på relation med en man i över 2 år och han behandlar mig bra ibland dåligt ibland och de är fruktansvärt från att ha vart en jätte stark människa har jag blivit nedbruten av detta men försöker skita i han nu för de verkar tyvärr inte bli bättre. Men livet och kärleken är inte lätt och den gör fanimig ont!

 7. Helt rätt! Älskar hur du beskriver d på ett så bra sätt. :) Man måste älska sig själv, respektera sig själv och framförallt tro på sig själv o allt det goda i livet. Älskar din livsgnista; precis vi lever bara nu och livet e så himla värdefullt. Har lämnat många dåliga vänskaper, och ibland e det inte obvious, vissa tycker ju att man bara ska ta skiten så att de själva ska må bättre. Men hur man själv mår is KEY! Det finns så många fantastiska människor i världen som aldrig skulle tänka tanken på att göra en illa. Vi som vågar välja det bästa ilivet ger styrka till andra att göra detsamma. Much love to you! 😀 Du e vacker inside n out!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>