Aroma!

Jag och Desiree tog en promenad till Aroma idag och åt lunch och pratade om massa grejer som hänt.

Som tjej behöver man ingen psykolog, vi är varandras vi pratar om nästan allt och ventilerar, diskuterar, Sjukt skönt är det. Vi håller nästan alltid med varandra och tycker synd om vanadra, stöttar varandra osv. Hur skulle man överleva utan sina tjejer??

Love u girls, ni vet vilka ni är! <3

IMG_0400

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Aroma!

  1. Hej Natacha! Du är så jävla snygg och min absoluta förebild när det kommer till utseendet. Skulle inte du kunna lägga ut outfit bilder varje dag? Det spelar ingen roll om du bara har mjukiskläder, det är så kul att se ändå!

    Jag ska flytta till USA snart också. Måste bara lista ut hur jag får visum och grejer. Det är svårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>