:,(

Ät jätteledsen, min moster är på sjukhus på Ibiza.

Vi är väldigt nära. Hon är inlagd på sjukhus och läkaren vet inte vad det är ännu. Så sitter här och är jätteorolig.Blir det värre så flyger jag dit.

Man inser hur lite allting är värt när sånt här händer. Har man inte sin hälsa och sin familj så har man ingenting. Skäms över mina ilands problem ibland.

Det är viktigt att uppskatta livet och göra allt man vill innan det är för sent.

Puss på er/Nati

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “:,(

 1. Ledsamt höra om din moster. Hoppas det bara är något tillfälligt och att hon snart blir bra. Min mamma är mkt äldre, har varit inlagd ett par ggr för olika saker, men repat sig och blivit ok igen.
  Den ena gången visade röntgen att det var tarmvred, hon opererades och blev bra igen jättefort trots hög ålder.
  Har man en någorlunda bra grundfysik och inte är 90-100 år, så kan kroppen repa sig bra. Än mer om man själv har viljan att bli frisk igen.
  Läkarvetenskapen har hunnit långt, och utvecklats jättemycket de sista 10-20 åren, även i Medelhavsländerna. På en spansk ö lever man ju livet utan alltför mkt stress, ingen alls i de flesta fall och äter nyttig Medelhavskost vilket gör kroppen friskare, mindre risk för allvarliga sjukdomar etc. Viktigt tycker jag när det gäller alla människor är förutom att äta nyttigt och hälsoinriktat, mkt frukt och grönt, fisk ett par ggr/veckan, viktigt också att dricka tillräckligt med vatten, minst 6-8 glas vatten/dag för en som inte tränar. Många äldre dricker ej tillräckligt med vatten. För lite vatten kan göra att kroppens organ inte fungerar optimalt. Tror stenhårt på syra/bas balansen. Att översyrning av kroppen hos en del kan leda till olika sjukdomar och hälsoproblem, t.ex. sägs det att blodkärlen då kan ”clogga igen” vilket kan påverka blodcirkulation, leda till förgiftning inifrån och försämrad funktion av hjärta, påverka lederna etc. Min kropp vill ej ha mjölkprodukter, detta utan att jag är lactoseintolerant. Tror det har med syrebildning att göra. Vitt mjöl, vitt ris, ägg, socker är också produkter jag tror kan påverka syrebalansen i kroppen och därmed hälsan. Min kropp reagerar negativt och ”säger till mig” om den får för mkt av ”vita produkter” = för mkt syrebildande föda. Skippar jag det och kör med mer basbildande föda mår jag fenomenalt igen.
  Que se mejore tu querida tia. Abrazos

 2. Mera hälsoerfarenheter. Min pappa hamnade på sjukhuset några dagar för ett par år sedan med extremt hög sänka. Det visade sig att han hade något som hette ”inflammation i tarmfickorna”. Det botades genom att han fick ”fasta bort det”. Han gavs endast flytande via dropp med antibiotika i under ca 4 dagar. Då kände han sig ok igen och var sugen på mat och bad att få bli utskriven.
  Jätteskönt. Han var rätt gammal då detta inträffade, lever fortfarande. Trots extremt hög ålder reste han, mamma och jag togs med som ”hjälpreda” till Cuba i jan. i år. Coolt, gillade Cuba.
  La gente en Cuba era lo mas amable que jamas habia encontrado y la isla superbonita.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>