Matmonstret Nati!

Igår åt jag typ hela dagen, var så sjukt hungrig, haha!! Matmonster Lol!

Så på kvällen när jag och Louise hade myskväll vart det även McDonalds.

Men nu ska jag till gummet och bränna bort allt jag åt igår. 😉

-2

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Matmonstret Nati!

  1. Hejj Natacha!
    Din blogg är en av dom få bloggar som jag faktiskt läser för tycker att du är så personlig och real, if u know what i mean. Du är så bra på att uppdatera fast kan inte du ta fler bilder med en riktig kamera? Vet att det kan vara jobbigt att bära runt på dem men blir så mycket roligare att besöka bloggen.
    KRam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>