Good to know!

Viste ni att man kan massera olika delar av fötterna och det mosvarar olika organ.

Här har ni en karta på vad dom ställerna ligger.

-1

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Good to know!

  1. Det där stämmer helt och hållet! Min mamma hade en sån bok hemma och när jag hade som mest problem med min astma och allergi hade jag alltid otroligt ont på just de punkterna i fötterna som motsvarade lungorna.

  2. Ajjj!!! jag får ont i hela kroppen när jag tänker sådär. på nerver och sånt! haha! Men det är as bra att veta! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>