Vad tycker ni?

Hörde att dom hittat Weed som tillhörde Justin Bieber när han var i Sverige.

Töntigt tycker jag, tycker inte att weed är någon drog direkt.

Finns ingen som överdoserat weed någonsin, mycket farligare med alkohol isåntfall.

För övrigt suger det ju att Sverige ska göra razzior på varenda internationell artist som kommer. Snart kommer det inte komma fler stora artister till Sverige.

Vad tycker ni om detta?

 

blogstats trackingpixel

40 reaktion på “Vad tycker ni?

  • Det är väl inte polisens fel att Justin Bieber röker på? Smugglar in marijuana?
   Det är ju helt och hållet hans eget fel. Punkt.

   Polisen gör bara sitt jobb! Punkt.

   //Malin.

 1. Lämnar lite motvilligt ett svar på din fråga Natacha pga att du ALDRIG kommenterar oss läsare tillbaka.

  Weed är inte lagligt i Sverige – så polisen gör bara sitt jobb och skall inte skilja på om det är Justin Bieber eller en vanlig människa.
  Polis kände en stark doft av marijuana – därför har dem rätt att göra en razzia.

  Så länge vi svenskar gillar artisternas musik och köper biljetter till deras konserter så kommer dem till Sverige – utan tvekan. Bättre att kändisarna/artisterna lär sig att svensk polis sköter sitt jobb!

  //Malin.

 2. Äsch tycker som dig natacha.. vad skulle de spela för roll? ja menar så länge det inte skadar någon annan så är det väl upp till var och en ifall man vill hålla på och röka lite? :) haha kramis!

 3. Det var det dummaste jag hört är du verkligen så iq befriad? Jag säger inte att alkohol är farligt det är det absolut! Men hjärn celler man tappar av Hash!!! Och inte tala om alla dem som ” bara” rökt på sen gått vidare till riktiga drogerna !? Som sedan förlorat livet! Snälla yttra dig inte på de sättet när du är en offentlig person dina hjärnceller får dig att matcha din hårfärg!

  • Lilla H du kanske inte vet om att weed lindrar smärta. Och många svårt sjuka människor kan få det i recept!!!! Alcohol är farligare än weed, det är bara sanningen. Så sluta spela fröken smart här tack :-)

   • du är också medveten då om att alla är olika känsliga för hasch och där jag jobbar tar vi hand om väldigt många med haschutlösta psykoser…det är inte kul att drabbas av kan jag säga.
    så att säga att alkohol är farligare är ignorant, allt beror på var och ens känslighet för de olika typerna. Dvs hur receptorerna i hjärnan tar upp och reagerar på substansen…ett alkoholmissbruk kan vara lättare att fastna i om man har en känslighet för det och en stor del av personer som ”röker på” drabbas tyvärr av psykoser…

 4. Visst är marijuana olagligt i Sverige men det kändes som poliserna gjord en razzia bara för att de var Justin bieber… Nästan som att dom ville sätta dit honom… För i slutändan hade de inte spelat nån roll om dom hittat mycket eller ingenting alls bieber hade gått ostraffad ur situationen i vilket fall som. Detta görs för att man ska kunna tjänster pengar på andras bekostnad, en skandal för tidningarna drar alltid pengar.

 5. Väldigt idiotiskt av dig att säga att weed inte är någon drog dirket.
  Det är säkerligen inte en lika tung drog som heroin, kokain, mm.
  Och det finns vissa som klarar av att röka utan att bli beroende eller att det påverkar dem.
  Men det är beroendeframkallande. Min pojkvän har rökt på sen han var 16 och det slutade med att han idag 7 år senare är depprimerad och självmordsbenägen. Han har försökt att sluta flera gånger utan att lyckas och går hos en psykolog som är specialicerad inom ämnet.
  Det kan sluta riktigt illa för personer som inte har starkt psyke.
  Så tänk till två gånger innan du säger något så otroligt dumt snälla du.

 6. Jag håller med ovanstående, eftersom det är illegalt så kan vi inte `´skilja på folk och folk” utan alla är lika inför lagen. Vilket är helt rätt.

  Men kan inte folk få bestämma själva vad de vill göra med sina kroppar? Jag tycker vi skall släppa alla droger fria, sen är det upp till var och en om man vill missbruka eller ej.

 7. Håller med dig så mycket!!! Sverige skämmer ut sig och gör razzior på alla internationella kändisar, som aldrig leder till något. Detta är vad kändisarna kommer ihåg. Fokusera på svenskar som sysslar med illegala substanser isåfall???! Dör..

 8. Håller med dig!! Weed har aldrig skadat någon. Ni som tycker annat borde pröva själva. Dem som röker weed vill hellre sitta hemma med en påse godis och ha munchies. När folk dricker alkohol blir dom fan sjuka i huvudet – gör grejer dem ångrar osv för att inte tala om hur alkohol får kroppen att föråldras. det är ett gift!

  Weed är en herb som använts av människan sedan begynnelsen – i meditativt syfte osv.

  Att det är olagligt i Sverige är absurt!

  Sen hatar jag alla som anser att Weed är inkörsporten till tyngre droger. BULLSHIT bigtime fuckers! inkörsporten börjar ej med weed! har aldrig hört talas om ngn som fick sin drogdebut genom att röka på. NEJ! Debuten börjar med alkohol.

  • du är också medveten då om att alla är olika känsliga för hasch och där jag jobbar tar vi hand om väldigt många med haschutlösta psykoser…det är inte kul att drabbas av kan jag säga.
   så att säga att alkohol är farligare är ignorant, allt beror på var och ens känslighet för de olika typerna. Dvs hur receptorerna i hjärnan tar upp och reagerar på substansen…ett alkoholmissbruk kan vara lättare att fastna i om man har en känslighet för det och en stor del av personer som ”röker på” drabbas tyvärr av psykoser…

 9. Haha, ja vi släpper alla droger fria. Smart, för hur skulle samhället se ut då? Skulle du vilja släppa ut dina barn om du har eller framtida? Jag anser att det är bra att det är noll tolerans, man ska inte skilja på kändis och icke kändis. Alla är vi människor och borde bli bemötta på lika sätt. Och att dra meningen ”alkohol är farligare än röka” är så passé, jag sa också så: När jag var 15 och rökte på! Ingen har kanske dött av röka men hur kul är det att leva ett liv i en psykos (som många hamnat i, vare sig det är första gången eller två år senare), hur stora är oddsen att man går vidare från röka till tyngre, hur stora är oddsen att du börjar med lite sen blir det mer och mer. Ja, alkohol är skadligt och det finns i samhället, vill ni verkligen få in mer droger i samhället som ska vara lagliga? Gör inte alkoholen nog med skada?!

  • Ja, hur skulle samhället se ut om vi släppte drogerna fria. Maffian hade slutat med droghandeln, droger hade kostat lika mycket som en öl. Polisen hade kunnat fokusera sina resurser på människor som begår brott mot andra inte på människor som begår ”brott” mot sina egna kroppar. Att människor skulle börja knarka hej vilt bara för att droger är legalt är en myt, det är ett typiskt ”sosse-förbud-resonemang”. Cigaretter är legala, vi vet att dessa är skadliga, färre människor röker än tidigare.

   Dessutom vet vi att människor som röker weed är mindre våldsbenägna så det hade nog inte varit så farligt för omgivningen. Och när det kommer till de andra drogerna, nej, jag tror som sagt inte att droganvändningen hade ökat bland befolkningen. Jag tror däremot att maffians makt hade minskat och att den svarta och illegala handeln minskat.

   Om någon vill leva sitt liv i ”psykos`´ som du uttrycker det är det väl individens val? Vem har bestämt hur vi människor borde leva livet? Vissa ägnar hela livet åt att arbeta, vissa åt att shoppa och andra åt att missbruka. Varför är det andra mer felaktigt än det andra?

   Jag tror du har hamnat på fel sida, Socialdemokraternas och Vänsterns förbuds-vuxendagis årliga kongress håller till på en annan sida!

 10. Jag ser heller inte weed som en drog, det är ett naturligt röka som t.o.m indianer använde. Vill man leva i moln och vara lite off så får han väl det. Det är inget för mig då jag gillar att vara klar i mitt huvud och inte vara ”dum” men hans problem.

  • Oj, till och med INDIANER. Då måste det vara jättebra. Geeee.

   Argumentationstekniken är verkligen fantastisk bland kommentarerna.

 11. Dock långsiktigt är gräs otroligt farligt för folk börjar hallicunera och vare sig man vill medge det eller inte folk som är beroende blir väldigt introvert och gräset blir det viktigate i deras liv. när de inte röker på blir de som andra personer.

  nu får ja låta som en surkärring men om man inte arbetat med människor som har drogmissbruk s tkr jag inte man ska ta lätt på drogen … så brukar det oftast leda till tyngre

  • hahahahahahah hallucinera?! really? hahahhaha!! INTE av weed! Av tyngre droger ja, men fan inte av weed.. hahahha snälla…

   • Man kan få sjuka hallucinationer av hasch det har jag fått många gånger men av marijuana har jag aldrig hört någon som hallucinerat av.

 12. Det kanske inte går att ”överdosera” marijuana och hasch men man kan få en hasch-psykos som aldrig går över. Jag har jobbat med missbruk och varit i kontakt med människor som rökte hasch en gång i tonåren och fick hela sitt liv förstört då de hamnade i en psykos. Så det är helt rätt att det är olagligt i Sverige och att det ses allvarligt på. Ska en kändis besök i Sverige vara värt mer än en människas liv?! Hmm..

 13. För det första så är han en förebild och det är väll inte bra. Sen är weed inkörs porten till annat. Det börjar oftas där och slutar värre. Weed i kombination med annat är farligt. Min åsikt

 14. Asså jag blir så jävla less på alla idioter som säger att gräs är inkörs porten till tyngre droger. Era jävla puckon det är cigg och alkohol som är inkörs porten när fan ska folk fatta att allt är känslopreparat? Jag har prövat de flesta droger och jag kan helt ärligt säga att jag har haft minst kontroll när jag druckit alkohol. Alkohol ÄR farligare på alla sätt än gräs sen kan ni okunniga alkolister kommentera utan egna erfarenheter bäst ni vill. Ni är hjärntvättade av media. Och självklart tål inte alla människor gräs likaså gäller alkohol. Jag tycker att man får göra vad man vill med sin egna kropp så länge man inte skadar andra människor eller beter sig illa. Och att man mår bra! Gräs är positivt på många sätt men har självklart sina nackdelar det handlar om hur man brukar det, vilken ålder och i vilket syfte! Det allra bästa är att vara helt nykter från allt, NATURAL, men om vi ska jämföra så är alkohol en av de farligaste drogerna. Men det är ju lagligt och har ni tänkt på hur efterblivet det är att vi skrattar åt folk som är fulla och beter sig som apor??? När ni själva är nyktra och är med fulla personer, det är ganska patetiskt egentligen. Men visst det är kul och skönt att stänga av hela hjärnan med gift för det är precis det alkohol göt och är. Först ryker omdömet. Trevlig valborg monkeys

 15. Håller fullständigt med. Alkohol har så mycket större negativa effekter på kroppen än cannabis, som för övrigt används som medicin i många länder eller är helt lagligt. Samma sak hände ju Snoop Dogg när han var på Sverigebesök. Vad gör lilla Bieber för skada om han vill slappna av efter en konsert med en joint i turnebussen liksom?

 16. Weed är definitivt en drog och kan definitivt missbrukas. Min fd. sambo gjorde det och det var faktiskt en rent helvete. Säger dock inte att alkohol är så mkt bättre om man inte kan hantera det.

 17. Men du, kom till England och ga runt pa gatorna. Det stinker precis overallt. Gravida star ute o roker det, folk roker weed nar de kor bil. Jag har tva sma barn o jag var tvungen att flytta ut efter 3 ar fran mitt hus for att grannarna rokte dag o natt och jag kunde inte ens vara i mitt eget sovrum. Man mar skitilla av stanken, och PASSIV rokning ar fan sa farligt. Jag vill for fan inte att mina sma bebisar ska bli drogmissbrukare!! Du ar en san javla idiot Natacha, sluta snacka skit. Sa trott pa dig.

 18. Marijuana är olagligt i Sverige precis som i många andra länder så naturligtvis är det bra att killen åkte fast. I cannabis finns över 400 kemiska substanser, varav mellan 60 och 70 är psykoaktiva och påverkar det centrala nervsystemet. Cannabis gör dig känslomässigt urlakad= dum i huvudet.

 19. Det intressanta här enligt mig, är att många som kommenterat verkar tro att hasch och marijuana är samma sak.
  Det är INTE samma sak. Hasch utlöser dessa s.k psykoser som tyvärr drabbar en del människor (mig själv tex), marijuana gör det inte, därför kallas det haschpsykos nämligen.
  Jag har inget emot droger i allmänhet och absolut inte missbrukare, Sverige gör helt klart fel som vill få marijuana att se ut som en farlig drog tillsammans med resterande tyngre droger. Många ungdomar tror tyvärr, och detta är jag bombis på, att det inte är så stor skillnad mellan weed och ”tyngre” droger. Det är så skrattretande hur människor som vill kontrollera samhället (ibland i välvilja) gör fel.
  Jag är övertygad om att lösningen på drogproblem och faktiskt ALLA resterande problem i samhället är förståelse och kommunikation. Att ha saker olagligt och straffa dem som brukar droger är det värsta man kan göra. Dock finns det olika sätt att straffa människor på. Jag tycker tex att många resurser som idag går på att ta fast missbrukare och langare bör gå till att omhänderta barn och hjälpa familjer som har drogproblem på ett positivt sätt. Orsaken till att människor brukar narkotika och alkohol (det kvittar i vilken situation; vilken drog det är och vem brukaren är) är att de en gång mått dåligt och inte kunnat få den hjälp de behövt. Ja, allt är felvänt känner man och jag är säker på att det som saknas i världen är förståelse, kommunikation och kärlek. Det är ofta dessa människor som är ”emot”, ”anti” och gärna har så starka åsikter om de ena och de andra som har enorm brist på de sakerna hos sig själva känner jag..

  • Att ta hand om familjerna där barn far illa av att någon i deras närhet använder droger är naturligtvis rätt men att göra det istället för att gå på närmre kärnan av problemet är ju helt galet. Det är ju självklart så mycket mer effektivt att bryta av grenen högre upp och inte bara bryta små grenar längst ut. Ju högre upp i verksamheten man röjer desto fler drabbas, positivt i detta fallet.
   Är sjukt sen med att kommentera men hittade detta inlägg och så många idioter som kommenterat och kunde inte låta bli ändå.
   Sen är det intressant att det så tydligt är småskitar (15-21 ungefär) som kommenterar pro-weed och äldre med erfarenhet som är negativa. Den enda erfarenheten de unga har är att de röker själva en gång i veckan och har då en trevlig upplevelse. De äldre jobbar antingen med människor som rökt för mycket för länge eller känner någon som gjort det eller gjort det själv. Självklart har de mer erfarenhet än nån liten fjortis som kallar alla idioter och skriker på alla som tycker det är dumt. Hur fredligt och sansat är det? Det går inte att jämföra att röka, säg tre gånger i veckan, med att sitta hela dagar, alla dagar i veckan med en joint tänd. Hade det varit lagligt och därmed billigare på svarta marknaden (som insmugglad sprit) hade fler hamnat eller riskerat o hamnat i att ha möjligheten att röka oftare. Ruset och begäret efter weed är starkare för den normale människan än alkohol. Det är så otroligt naivt att tro något annat.
   Sen att inkörsporten till tyngre droger skulle vara alkohol är ju så barnsligt så jag kan inte tro att någon på allvar drar det argumentet. Dom flesta ungdomar i Sverige (och överallt) provar alkohol, väldigt många (jag känner kanske till tio personer av hundra som aldrig dricker) fortsätter sedan dricka när det passar, vin till mat, en öl till fotboll, nån fest ibland. Man kan kalla det normalt. Några av dessa röker också weed. Några av dessa börjar sedan med amfetamin, några av dem börjar med heroin, andra med kokain, några med vad den får tag på. Inte många procent går från att bara dricka till att på riktigt börja med heroin. Jag anser därför (och typ de flesta andra också) att eftersom flest procent går från weed till tyngre droger än från alkohol och direkt till tyngre droger, att det naturligt att weed kallas inkörsporten till tyngre droger. Sen att det förekommer på Stureplan att nån vilsen b kändis dricker alkohol och sedan direkt tar kokain för att ha något att göra, appliceras inte på den vanlige svensken.
   Trots alla dessa argument är jag absolut för att alla borde få göra precis som dom vill med sin egna kropp så länge det inte skadar någon annan. Men var inte så naiva och tro att inte mycket skulle göra det till slut ändå.

 20. Jag tycker inte att kändisar ska särbehandlas på annat sätt än hur jag skulle bli behandlad. Polisen skulle inte ha gjort rannsakan ifall dom inte hade känt lukten när dom gick ur bussen. På samma sätt som dom inte har gjort rannsakan i min bil om dom inte hade känt lukten.
  Man kan inte bortse från illegala droger eller vapen bara för att man är rädd att dom inte ska komma tillbaka. Jag kan snarare tycka att det är respektlöst att smuggla in droger när är man är på besök i ett annat land. Men jag kanske är överdrivet anti droger kanske..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>