Spirulina!

Imorgon ska jag gå raka vägen och köpa Spirulina, det har så många bra egenskaper.

Ska börja dricka det varje morgon, gud vad många nyttigheter jag stoppar i mig helt galet, haha!!

Här kan ni läsa mer om Spirulina

4987719694_10645afcc7

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Spirulina!

 1. som en hängiven bloggläsare till dig 😛 så undrar jag om inte du kan antningen skriva ett inlägg eller tipsa bara om någon bra sida man kan beställa bra produkter till om man vill gå ner i vikt. Har försökt nu i över ett år men inget händer :/ tränar ofta med. men med naturliga ämnen då. lite som det du beställt på bilderna. Som får igång kroppen eller rensar kroppen. Tackar för svar :)

  • För att gå ned i vikt hälsosamt är det viktigt att ÄTA rätt. Inte hoppa över måltider eller svälta sig. Använd matvåg/mått till din mat för att inte stoppa i dig för mycke mat. Oftast är de det största problemet. Ät inte socker det är inte bra för någon . Styrketräna varvat med intervaller,jogga,spring,PW.. Ta trappor istället för rulltrappa…
   Finns hur många tips som hellst att ge men det finns ingen genväg till ett hälsosamt liv.

   Börja läsa tränings/hälsa bloggar.
   Min favorit är Li Åwall,ida warg (hon har träningsvideor på videofyme)

   Lycka till Stor kram

 2. smakar dessväre inte så gott, försökt flera gånger att få detta i mig för tror på att det finns inget ”äckligt” bara ens sinnen som inte är van vid vissa tex; smaker. Och på så sätt lurar hjärnan att signalera att det är äckligt. Men spirulina har en väldigt annorlunda besk smak, konstigaste jag någonsin har smakat av, tyvärr klarar jag inte av att lurar hjärnan att det är gott . Men försöker istället få i mig mera grönt via naturliga produkter, mycket godare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>