Nytt hår!

Igår köpte jag nya klipps till mitt skalliga huvud.

Så nu kan jag kanske se något normal ut, haha!!

-4

-3

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Nytt hår!

  1. Vet exakt vad du menar med att känna sig ”skallig” utan klipps.. Jag brukade använda klipps i flera år, men sedan märkte jag att mitt eget hår bara blev tunnare och det växte typ aldrig ut. Bestämde mig för att sluta med extensions och bara låta håret vila. Kan tipsa om Panto 3, som jag tagit i ca 3 år nu varje dag. Håret är mycket tjockare nu och kvalitén har verkligen blivit bättre! Köp det så kommer du se skillnad om ett par månader :)

  2. Hej, Natacha! Vet att det inte är någon frågestund men skulle du kunna berätta om hur det är att bo i USA jämfört med Sverige? Vad är dom stora skillnaderna man märker av? Speciellt gällande människorna och de sociala koderna. Jag har börjat tröttna på Sverige och att folk är så osociala här, lilla landet lagom och alldagligt, blir fan deprimerad, hehe…funderar på om USA är ett bättre ställe att bosätta sig i =)

  3. Jag har precis tagit ut mina extensions med å väntar att sätta i nya om ca 2 månader. No way att jag pallar gå runt med mitt hår nu haha, har liksom en boll på huvudet konstant. Vart köper du dina clips? Jag kan tycka att många gånger jag köpt clips så blir det håret väldigt tort och ”klumpigt/tovigt”. Trots ”äkta människohår”. Vilka rekomenderar du? Å håller sig håret lika snyggt som du har på bilderna eller är det bara så första veckan typ? OJ va lång text..
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>