Kvinnor har inte varandras rygg!

Idag hade jag och min bror en väldigt intressant konversation.

Vi pratade om att kvinnor som är vänner ofta baktalar varandra.

Tex om det är ett 2 tjejer som pratar med min bror, sedan går en på toaletten så händer det ofta att den tjejen säger något neråtande om den andra tjejen. Varför gör kvinnor så? Jag förtsår då inte detta eftersom jag inte sysslar med sånt.

Men av erfaraenhet så ska man vara försiktig med ens vänners åsikter och hur dom påverkar dig eftersom man inte vet om dom menar väl. Jättetråkigt att behöva tänka så här men tyvärr så måste man det. Jag är väldigt naiv på den fronten och tror ofta att folk är snälla. Därför går jag ofta på smällar och konstigt nog inte lär mig, hahha!!

Tänk om vi kvinnor alltid skulle ha varandras rygg, då hade vi kvinnor varit så mycket mäktigare.

Vad tycker ni om dettta? Tycker ni att jag har fel, eller tycker ni att det stämmer?

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Kvinnor har inte varandras rygg!

 1. Stämmer. Kvinnor är falska! Särskilt inför killar så vill dem framstå sig som bättre än den andra kvinnan eller andra kvinnan och de tar väl sig i uttryck så. Många är snälla så länge du inte är något sk. Hot. Sjukt djuriskt. Tyvärr människor är falska fruktansvärt svårt att lita på människor

 2. Sant! Jag tror kvinnor är mer tävlingsinriktade.. Det är som en evig kamp om vem som är snyggast, smalast, smartast, rikast och stiligast. Kvinnor är så mycket mer dominerande och mycket mer känsliga än män.

 3. Japp det stämmer! Därför har jag med typ bara två vänner jag själv umgås med resten är såna man bara festar till med eller pratar väder med.

 4. Jag bor i Milano sedan 2 år tillbaka… Och det är otroligt intressant att betrakta alla olika kulturer och människor här. De svenska vänner som jag ”skaffade” när jag flyttade hit, är en bunt av osäkra divor som är så osäkra på sig själva att jag skämdes av att umgås med dem. Så jag sa upp vänskapen med dem….. Sen nu umgås jag mest med asiater, norskor och tyskor… så jag har ingen god erfarenhet utav svenska tjejer generellt, tycker de är så osäkra på sig själv att de måsta prata skit om någon annan för att framstå som bättre…….

 5. Det är sant, olyckligtvis. Jag har en normal pojkvän , jag vill inte skryta men jag ser bra ut också. MEN det e så fult å såååå lågt när tjejer flörtar med ens pojkvän, INTE för att de vill verkligen ha han , utan för att få MIG o känna mig mindre värd.

  Jag litar inte på nån, förutom mina syskon. ALLA mina vänner har backstabbat mig. Har bara ytliga kompisar..Det tråkiga är att jag har aldrig ens gjort de illa…

 6. Stämmer inte, i så fall har ni val fel typ av flickkompisar tror jag. Jag har många snygga, trevliga och smart flickvänner och alla supportar varandra. Jag tycker dessutom att kvinnor som har problem med att komma överens med andra kvinnor oftast har egna issues.

 7. Jag tror att alla ”baktalar” alla någon gång.. Även killar.. Jag gör inte det medvetet men kanske omedvetet, om jag tillexempel är sur på min vän och jag pratar med henne i telefon, och vi tjafsar eller hon säger något som stör mig då brukar jag slänga en kommentar om det.. (dok inte framför killar)

  Eller fråga råd om hur jag ska säga saker till min vän.(dok nämner jag inte vännens namn). jag försöker alltid göra rätt för mig.. Men att prata skit om någon annan framför en kille eller en bekant skulle jag aldrig göra..!!Vill tilläga att jag ALLTID tar upp mitt bekymmer med min vän efteråt, när jag lugnat ner mig.. För jag får skuldkänslor.. detta blev flummigt men du fattar nog vart jag är på väg haha

 8. Jag och mina vänner gör inte så kan jag lova.
  Man är väldigt osäker på sig själv om man måste trycka ner någon annan för att själv se bättre ut.

 9. ”Women are always at war in this world, especially against each other”. Ett citat som stämmer VÄLDIGT bra!

 10. Alla är ju olika och har olika värderingar, men du är ju inte unik så handlar väl bara om att välja vänner med omsorg, de som har samma värderingar, det brukar bli lättare med åren att skilja ut agnarna från vetet :-)

 11. Håller med Janna. Alla tjejer är inte bitches, men det är tragiskt att många är sådana som du beskriver. Du måste nog byta umgänge om dina vänner beter sig sådär. Alla mina närmsta tjejkompisar är hur vackra som helst och verkligen fina på insidan med! Avundsjuka och skitsnack är bara trams!

 12. Så sant :/
  Därför är det mycket trevligare att umgås med killar men då har man problemet att de vill vara mer än vänner efter ett tag då man visat hur rolig man kan vara :p Har du varit med om det Nat?

  Efter ett par år så inser man vilka som är ens riktiga vänner och det är oftast de som har funnits med från ¨början¨. De som har varit med om olika faser i ditt liv, vet vem du är och har varit och ändå väljer att inte döma dig och vill spendera tid med dig.
  Alla andra är tillfälliga vänner som även tänker/pratar illa om en någon gång .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>