3 reaktion på “Malibu!

  1. Hej alla bloggare intresserad av mode!
    Säljer en äkta Michael Kors klocka på tradera köpt i USA i självaste michael kors avdelningen! den är silver och jätte snygg! vill ni se mer bilder och info kolla in på tradera på säljar namnet Katjazc!!

    Have an awsome day:)

  2. Oh din lillasyster är way to cute:) när du va liten, var du också lika söt?:) hon ser jätte snäll ut också. Nu måste ni bara skydda henne från alla möjliga mistakes vad man brukar göra när man börjar växa upp till en vuxen människa. Och tycker att du har vuxit upp mycket natacha från det vad du va. Jag tror att michael var också en av dom stora sakerna som räddade dig:) du är så fin och vuxen mera nu:) keep it up. Puss !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>