Blondinbellas inlägg om Kissie.

Läste inlägget Blondinbella har skrivit på sin blogg om Kissie och att hon tror att hon lider av BDD.

Äntligen är det någon som vågar skriva om vad de tycker om Kissie. Jag vet inte om hon lider av BDD men som det ser ut uteifrån så tycker jag att hon verkar ha det. Jag är absolut inte den enda tjejern med blont hår och bröst implantat det finns det gott om i världen.

MEN Kissie har tagit det till en helt annan nivå, hon kopierar mig med massa saker, till viss del tar jag det som en komplimang men det har gått så långt och det är på en creepy nivå.

Hon måste förstå att hon inte kan vara mig våra ansikten eller kroppar kommer aldrig att bli lika vi har helt olika drag.

Man kan försöka kopiera så mycket man vill men det blir aldrig samma Kissie.

Menar inte att vara elak men någon som känner Kissie måste väl se detta.

Jag skulle skämmas så mycket om folk tyckte att jag kopierade och försökte vara någon annan.

Om det är någon hon är lik så är det hennes bror, dom är sjukt lika tycker jag.

Sedan tycker jag att hennes indirekta påhopp mot Bella är genomskinliga, tro inte att jag inte ser vad hon håller på med. Man kan skriva ”snällt” om någon men mena något annat. Det spelet går inte hem hos mig. Är man smart så kan man läsa mellan raderna på Kissies blogg. Jag kan inte ställa en diagnos på henne men jag kan garantera att det finns en mycket tragisk människa med många komplex bakom den bloggen. PS: Skriv inte nu att jag är avundsjuk eller något för vad skulle det vara isåntfall förutom att hon har många läsare på sin blogg nämn en grej. DS.

Vad tycker ni om detta?

Läs Bellas inlägg <a href=”http://blondinbella.se/2012/10/31/bdd/”>http://blondinbella.se/2012/10/31/bdd/</a>

 

blogstats trackingpixel

30 reaktion på “Blondinbellas inlägg om Kissie.

 1. Håller med dig och blondinbella till 100 % !! Kissie är skrämmande och man borde uppskatta att vi alla människor som lever på jorden ÄR olika och alla är vackra på sitt sätt. Finns t.ex bara en Natacha Peyre, och att försöka likna någon annan blir bara ett stort misslyckande (som i kissies fall)!

  Tycker att någon av hennes nära borde skaffa hjälp till henne!

 2. Du verkar vara dig själv i alla lägen, opererad eller inte, och ha en väldigt sund relation till dig själv och din omgivning vilket definitivt inte Kissie har. Håller med dig, tragiskt att försöka kopiera någon annan människa på det sättet som hon gör.

  Kram!

 3. Oavsett om ni är lika eller ej eller någonsin ens kommer bli det, tycker du inte att du går lite långt när du hela tiden ska påpeka vad Alexandra gör eller skriver angående detta? Ni har kanske inte liknande drag i dagsläget, men tittar man på äldre bilder av dig själv har inte ens du drag som liknar dig . Allt från haka, kindben, kinder, nasolabialveck, näsa och läppar har ändrats och då pratar vi bara om ditt ansikte. Ska man börja prata om din självkänsla eller ifrågasätta om du bör få en diagnos pga det? Du är för gammal för att kasta eller förmedla skit mellan småtjejer och du har tidigare sagt att ”detta är mitt sista inlägg angående det här”. Stå för det. Börjar bli tröttsamt. Och om du själv ser igenom hennes ”snälla sätt att skriva elaka saker”. Försök då själv inte rädda de elaka sakerna du skriver med ” menar inte att vara elak”.

  • Men hallå, är du född utan hjärna eller?! Om man som Kissie opererar sig hela tiden för att man är missnöjd med sin kropp och utseende och man hackar på andra människors pga deras utseende och kroppar. JA, då lider man av diagnos BDD för det där är fan inget normalt beteende! Och det där med att Natachas ansiktsdrag inte är de samma nu som förr kan bero på åldrande eller injektioner. Det Natacha mena var inte att det är fel med operationer utan hon mena att Kissie kan operera sig 500 000 ggr och hon kommer ändå inte likna Natacha.. Om du inte visste det så när man skriver ”jag menar inget illa” är inget sätt att förmedla ”elaka kommentarer” utan det är ett uttrycksätt man använder när man påpekar sanningen som man vet kan såra personen/personer för att andra ska veta att man inte vill vara elak men man vill ändå vara ärlig och säga sanningen! Och btw, Kissie-fans kan hålla sig på hennes blogg och inte angera haters på andras bloggar!

  • Såå bra skrivet.

   Hon skriver att Kissie skriver ”snällt” men egentligen elakt, och skriver att man inte ska skriva på det sättet. Raderna innan i samma inlägg skriver hon; ”är det någon Kissie är lik så är det hennes bror”. Hon gör precis samma sak själv. Alla vet att brorsan inte är någon skönhet…

   Angående att klä ut sig till porrig bebis, vad tänkte Natacha där? Vara sexig för pedofiler??

 4. Jag tror i ärlighetens namn att det som Kissie gör är ett spel. Det som hon visar i bloggen, är det hon vill att vi ska se. En fasad. Hon gör det ganska uppenbart! Som en kul grej (även om det kanske inte är kul), jag tror att Alexandra sitter och skrattar åt det hela! Visst jag tycker att hon försöker likna dig. Men jag tror inte det är äkta. Om det hade varit på riktigt så hade hennes privata omgivning reagerat. Men Alexandra driver Sveriges störtsa teaterblogg. Hon tjänar pengar på det!

  Ingen har en aning om vem hon är bakom bloggen. Illusion.

 5. Jag tror i ärlighetens namn att det som Kissie gör är ett spel. Det som hon visar i bloggen, är det hon vill att vi ska se. En fasad. Hon gör det ganska uppenbart! Som en kul grej (även om det kanske inte är kul), jag tror att Alexandra sitter och skrattar åt det hela! Visst jag tycker att hon försöker likna dig. Men jag tror inte det är äkta. Om det hade varit på riktigt så hade hennes privata omgivning reagerat. Men Alexandra driver Sveriges störtsa teaterblogg. Hon tjänar pengar på det!

  Ingen har en aning om vem hon är bakom bloggen. Illusion.

  • Ärligt talat så tror jag inte att Kissie är så smart…Hon har inte många hjärnceller kvar efter sitt konstanta hårdbantande.
   Jag har själv vart anorektiker och kan garantera alla att man bli dum i huvudet av svält och man har inte hjärnkapacitet att vara listig över huvud tagen om det inte gäller att gömma mat och lotsas att man mår bra så att ingen kan störa en i sin lilla bubbla.
   All ens energi går ut på sjuka tankar om man,vikt etc…stupid is what stupid does.

 6. Jag köper inte det här att hon opererar sig för att se ut som dig Natacha. Hon opererar och ändrar sig till det rådande ideal vi har. Det kanske är Silvstedt som är hennes förebild? Hon vill ha liten näsa, stora läppar, stora bröst, långt blont hår och vara smal. Jag menar: hur många är det inte som försöker ta sig dit? Nu kanske det finns mer bakom detta som inte kommer fram men efter det jag ser så tycker jag inte att hon är ett dugg mer copycat än någon annan.
  Tack för mig.

 7. Som sagt, man kan ha förebilder och idoler men när man börjar operera sig för att bli en kopia av sin idol/förebild då är man inte psykiskt frisk!

  Take care .. xx

 8. Så jävla sant alla vet detta sista saken hon härmade var din lampa du älskar din familj nu gör hon det helt plötsligt. Hon är så ful hon kan foto shopa sina bilder men i verkligheten är Jon så äcklig du är vacker

 9. Du och Bella har helt rätt, och jag tycker att Alexandra är, utifrån bloggen, en mycket tragisk person. Hon borde gå till en psykolog och få professionell hjälp, för det hon håller på med är inte nyttigt. Hon måste sluta försöka bli en annan person som är skrämmande lik dig och försöka hitta sig själv istället. Och jag tror även att hon har förvrängd kroppsuppfattning. Jag tror inte hon vet hur hon egentligen ser ut. Hon fortsätter bara sträva efter ett ideal hon har i huvudet.

  Sen att hon hoppar på Bella är bara äckligt. All Bella skrev att hon mår bra av att äta choklad varje dag och uppmanar sina läsare till det betyder inte att hon uppmanar dom till att leva ett ohälsosamt liv. Jag tycker att det är helt fantastiskt att hon kan unna sig något varje dag. Och vem fan bryr sig om det är choklad? Rör man på sig regelbundet kan man unna sig något gott!

 10. Josefina: Haha, ÄR du Kissie? Jag tror knappast att Kissie ”bara” lägger upp en fasad. Hon försöker ju dölja att hon vill efterlikna Natacha. Jag tror inte heller att hon skulle förändra hela sitt utseende pga sin ”teater”. Sist men inte minst, VARFÖR i hela friden skulle man förstöra hela sin sociala ställning pga att tjäna pengar på en blogg, på sin ”illusion”…

  Man kan inte heller skylla allt elakt man skriver på sitt sk alter ego. Hon skrev det. Hon är elak. Avundsjuk. Och inte minst av allt kroppsfixerad.

  Jag tror att Kissie har grova identitetsproblem. Hon törs aldrig dyka upp på event med andra bloggare för att hon är så osäker på sig själv bland dom. Det verkar som om hon tror att hon blir lyckligare av att bli fin. Livet funkar inte så, jag brukade också tro att mitt liv skulle bli bättre i samma takt som jag blev mer attraktiv. Men det var när jag var 15. Man borde ha växt upp när man är 20+.

  Det vi alla ser på hennes blogg är en, vad jag förmodar, väldigt olycklig människa. Jag tycker att det är läskigt att bevittna hennes desperation efter skönhet och beundran.

  Personligen tycker jag att Isabella är 100 ggr finare än Kissie. Förlåt, men plastikkirurgi kommer aldrig att göra henne vacker. Skönhet finns i det man utstrålar, och vad Kissie utstrålar vill jag inte ens gå in på. Sen vill jag även tillägga att jag inte försöker dissa plastikkirurgi, jag har själv lagt mig under kniven. Men inte för att bli mer omtyckt. Jag var snygg innan, och ser bra ut nu med. Det viktiga är att man tar itu med sina inre demoner innan man gör något så drastiskt som en operation.

  Sen är Kissie väldigt passiv-aggressiv. Också det ser jag som ett tecken på hennes osäkerhet. Typ som att hon älskar att dissa Blondinbella och hennes kropp. Kallar det för fetma. Kissies kropp är nog den osundaste och mest oproportionerliga kropp jag har sett. Slår vad om att hennes hjärta är lika friskt som en 65-årings efter alla hennes dieter.

  Nu blev detta inlägg väldigt långt, och jag skulle kunna hålla på mkt längre. Men jag stoppar mig själv här 😉

 11. FortSätt med det du gör Natacha! Kissie kan tro att hon lever ditt liv i sin trötta lägenhet i Solna. Du är super söt och hon är inte lik dig! Inte någon stans. Kolla på dom oredigerade bilderna på henne, hennes ansikte?! Hon ser ut som en gammal häxa! På riktigt. Hon har totalt förstört det

 12. natacha!!

  För fan du lovar och lovar tusen gånger om .du ska ju inte skriva om kissie mer!!!

  och precis som kissie skriver en genomskinlig text så är det precis samma sak du gör.
  du är så skenhelig. tråkigt gillade dig förr

 13. Det ar sa trottsamt att lasa om detta! Ge upp – sluta ge henne av din energi! Hon brakar ju bara med er for att hon ar avundsjuk och vill framsta som battre. Alla ser igenom det. Men nar bade du och blondinbella tar upp amnet sa ger ni ju dels henne nagot att skriva om och sedan marknadsfor ni henne. Validera inte hennes beteende med beloning. Ignorera henne.

 14. hej nati. jag måste bara säga hur mycket jag tycker om dig ibland. haha nu låter de konstigt, jag har inte alltid haft samma åsikter om dig och för något år sedan var jag inte blyg att skriva de i kommentarsfältet. anyways, gud va smart du är!! jag blev verkligen chockad när jag läste de här inlägget, du är mogen och rättvis. du är en sån fin människa som kan hålla dig till att endast skriva din åsikt utan att behöva använda personangrepp ect. jag tror inte jag hade kunnat var lika mogen som dig om jag hade haft en ”kissie” efter mig;)
  vela bara säga de till dig, vet att man bloggar för respons! lycka till med allt fina du.
  kram jen.

 15. jag önskar att alla kunde se att detta är ett litet inlägg + ngr fler de senaste dagarna som hon lägger upp för att få mer läsare då hon e skit tråkig och försöker få lite mer läsare genom att hamna på andras bloggar och skvallerbloggar… Så mitt tips e att man skiter att skriva om henne = att hon inte får ngr läsare = att hon blir galen hah..

 16. Tycker helt klart att många av ovanstående kommentarer stämmer förutom en. Jag tycker du har all rätt i världen att i fråga sätta kissie och hennes beteende om du känner dig illa till mods av det. och ja.. med alla hennes operationer så är hon mer lik dig än vad hon tidigare varit. Men nej, kan inte påstå att du skulle vara avund, du har inget att vara avundsjuk på. Du har allt du vill, du ser jättebra ut som du gör och du har funnits i bilden många år längre än kissie.

  men kan hålla med ovanstående om att jag tror hon bor i ett skal, hon utgör sig för att vara en person vars personlighet är tokig och creepy, men JO. du har rätt att ifråga sätta henne och hennes utseende. oavsett om du känner dig hotad av det eller ej.

  du är fin, du borde inte bry dig. tror hon njuter när du ger henne denna uppmärksamhet. så gör inte det, visa henne vem som är du!

  kram på dig! :*

 17. Blev otroligt nyfiken på vad det är kissie ”härmar” dig med? den blonda bruden med silikon & liten näsa kan man inte påstå är en vilja att se ut som dig. så förklara gärna vad som är så creepy!

 18. Tycker inte ens att du borde lagga en sekund av din tid pa pinsamma Kissie. Jag har last din blogg flera ar och tycker att du ar skitgrym och fin – inside & out! Maste vara sjukt frustrerande att ha nagon som standigt kopierar dig och forsoker fa det att framsta som om hon ar the original men please don’t let bad copies put you down. You’re the real thing and everybody with a brain knows it! <3

 19. snälla brud.. sluta vara så självgod. som om blont långt hår, liten näsa och (för) stora tuttar är så jävla unikt. du har ju själv sett helt annorlunda ut. vilken galen dubbelmoral!

 20. Är kanske lite sent ute men jag håller med både de du och bella skriver.

  Jag har läst Kissies blogg några få gånger, men mår bara dåligt i ena inlägget kan hon prata om hur alla är vakra på sitt sätt men sen så kommer de inlägg då hon skriver typ ”ohh hon är så fet och ful haha”.
  Sen hela hennes utseende, har tittat på några bilder innan hon blev skvatt galen. Hon var väldigt vacker då. Men nu efter alla dessa operationer och hela vikthetsen, det ser inte riktigt bra ut längre. Men tycker synd om henne att hon sedan kallar sig själv fet när det enda som har någon vikt i hennes kropp är hennes implantat och löshår (no offence för er med implant och löshår, men kissie är verkligen bara hår och bröst).

  Men det värsta är nog alla 12 åringar som läser hennes blogg och sen tror att det är så man ska se ut för att vara vacker, har läst kommentarerna på hennes inlägg och alla 12 åringar som ser kissie som en gud, det gör ont i kroppen. En 12åring ska inte behöva oroa sig över sin vikt, de ska bara tänka på att leva livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>