Svar på Tal!

Jag förmodar att Du själv anser att du byggt upp ett varumärke? Du har behövt att anstränga Dig för att tvätta bort stämpeln från Ditt förgågna (då Du gjorde sådant som inte gagnade Dig som människa och då Du stod för saker som helt vände unga och lättpåverkade människor ryggen). Jag tror också att Din vision är att Du skall kunna stålsätta Ditt varumärke.

Utåt sett så verkar det som om Du nästan tycker det är lite kul att Du fått en ”tvillingsyster” i Kissie. Visserligen kan Du inte göra så mycket åt saken oavsett vad Du känner inför det. Men att inte reagera eller kommentera det utåt sett är högst förkastligt. Om någon opererar Sig för att se ut som en så tycker Jag att man har ett ansvar. För det första finns det inget friskt i att ”göra om Sig till en annan människa”. I Alexandras (Kissies) fall så är det så uppenbart. Alla gånger ligger det något sårbart och sorgligt bakom. Du måste ju tycka någonting om DET iallafall?
Om Du inte bryr Dig om en människa som har BDD så kan Du väl av rent personliga intressen bry Dig? Folk blandar ju ihop er och givetvis innebär det en stor risk för Ditt varumärke! Kissie står ju för tusen gånger mer negativa värderingar och tankar än vad Du någonsin gjort. Hon applicerar sitt liv på Ditt. Hon ”glider” även på det Du byggt upp och uppenbart tjänar hon storkovan på det, lite på Din bekostnad.

Vad tycker Du egentligen och vart står Du om Jag får undra?

 

Svar: Jag kan inte förstå hur du kan tycka att det är mitt ansvar att någon jag aldrig träffat lider av BDD.

Visst är det sorgligt att man inte kan vara sig själv, men tycker att hennes föräldrar/nära och kära har ett ansvar.

Helt ärligt så bryr jag mig inte längre om att hon försöker likna mig.

Vi är inte lika, kommer aldrig att vara. Bara för att man klär sig likadant sminkar sig och fixar sitt hår samt opererar sig så betyder det inte att man liknar varandra.

Jag har sett mingelbilder på henne utan retush och vi är verkligen INTE lika.

Vad tycker ni, är det mitt ansvar att hon ev skulle lida av BDD?

 

blogstats trackingpixel

46 reaktion på “Svar på Tal!

 1. Självklart är det enligt mig karma sänkande och otacksamt och ändra på sig själv gent av operationer, det gäller ju inte bara dig. Men samhället blir ju då tyvärr skapat som att alla ska va lika snygga som en ej naturell människa. Har man ett stort komplex över en näsa, lr ett par bröst lr liknande, tycker jag det är en sak! För och ändra nått som kan få dig att må extremt mycket bättre, är inget fel! Men med dem ”finlirnings” grejjerna, så som att ja vill göra de å de, för å bli snyggare- tycker jag verkligen är själviskt gent emot samhället, och speciellt då dem yngre som ska leva under den pressen som då sånna som stöttar detta- har skapat. Alla är olika, och det respekterar jag! Men jag tycker det är rätt självklart att du bär ett stort ansvar som bidrar till det samhället!
  Vill verkligen inte vara en moralkärring- jag är verkligen inte perfekt själv. Men tycker absolut tyvärr att förgående talare har mycket sanhet.

 2. Vilket oerhört märkligt brev. Klart man kan tycka mycket om saker men man har aldrig ansvar för vad någon annan gör. Finns ingen annan än du själv som styr ditt liv och gör dina egna val. Givetvis ska man respektera andra men vad de sedan väljer att göra får stå för dom. Vet vi ens om Kissie är olycklig? Eftersom jag inte har en aning går jag inte in på den frågan eller ens lägger någon värdering kring vad hon lider av. Den stora frågan är: Vad väljer ni att göra av er dag idag?

 3. Självklart är det kanske inte direkt ditt ansvar. Men om man är en offentlig person och gör operationer får man ju räkna med att man har ”fans” som kanske inte alltid är helt stabila. Som antar att de förändringar du gör måste man göra för att klassas som snygg.

  Du har inget ansvar att agera ut efter hur du påverkar, men du kanske borde förstå att dina handlingar speglar sig i dina beundrare och då är du såklart orsaken. Tragiskt men sant. Så fungerar vårt samhälle.

 4. Asså människor skärp er…..!!!! Hur i h*****e skulle det vara Natachas ansvar vad denna förvirrade människa Kissie gör???? Varje vuxen människa har ett eget ansvar för sina handlingar så oxå Alexandra nilsson a.k.a Kissie! Basta!

  Mvh.Jörgen

 5. Vet inte hur Alexandra ”Kissie” var tidigare, men följer hennes blogg nu och tycker att hon är en fin tjej. Se på kvinnorna i Hollywood, de ser alla ut så där idag. Stora bröst, stort blont hår och tunna kroppar,

  Jag tycker inte det är fel att inspireras av andra kvinnors yttre. Natacha hade säkert någon förebild när hon valde att operera sig. När jag shoppar, tränar, sminkar och fixar mig så är jag ofta inspirerad av andra kvinnor jag sett och det tycker jag är fint.

  Sluta hata, gör något nytta istället…

   • Herregud,,,,,seriösa…vem fan av dom är seriös? VAD är man om man är seriös? Vem bestämmer VEM som är seriös???? LÄGG NER!!!! LÅT FOLK VARA!! Folk är fan inte kloka, själv blivut på hoppad av massa lögner från östermalkms kärringar som är feta o fula o mår dåligt o ska trycka ner! Dra åt helvete säger bara o låt människor vara. Ni vet ej hur ONT ni gör, O när människan får nog o ej orkar mer,,Är det värt alla hugg då? När personer ej klara mer???

 6. Absolut inte ditt ansvar! Förstår inte dom personer som tycker att det är ditt ansvar! Vi är miljarder människor på vår jord, man kan inte sluta leva sitt liv och sluta göra det man vill bara för att det finns ostabila människor som inte kan leva sitt eget utan vill återspegla ditt. Fattar ni hur många vi skulle behöva ta hänsyn till då!? Detta är så typiskt Svenskar, att be dej kliva ner några trappsteg och sluta vara DU för att det finns sorgliga människor som tar skada av det?! Jag kan inte rå för att miljoner fattiga människor på andra sidan jordklotet önskar att dom hade ett liv som mej i Sverige, och du kan inte rå för att Kissie önskar att hon hade ett liv som dej!

 7. absolut inte ditt ansvar, du känner ju inte alexandra.. tycker dom som känner henne kan tala om för hon att nu har de nog gått lite väl lånt.. och NEJ, har alltid sagt det, ni är inte ens lite lika.. utan PS går det åt pipsvängen som vi ser på bilden..

 8. Vilken konstig kommentar. Absolut inte ditt ansvar!
  För övrigt, man ser att hon försöker efterlikna dig
  men ni har helt olika ansiktsform, allting.
  Hur mycket hon än fyller och opererar blir det
  aldrig likt dig, hon kommer aldrig bli nöjd. Konstigt
  att en vuxen människa inte förstår det.

 9. Haha! Absolut inte ditt ansvar! Att någon vill se ut som du kan väl inte du rå för. Ta det som en komplimang! Om det nu är så att hon förstör sitt liv för att hon vill vara dig så borde ju som sagt hennes familj/vänner reagera!

 10. Jag tror inte att Kissie härmar dig. Tycker inte att ni är så lika alls. Ni båda har opererat brösten och näsan men på helt olika sätt! Vad det gäller frisyr och kläder finns det tuuuuusen tjejer som klär sig i ungefär samma stilar som ni varierar er mellan och tror inte att det är ett sätt att härma dig heller.

  Och till den som skrev brevet:
  Tror inte att hon försöker härma någon, varför skulle hon? Hon verkar köra på sitt eget race!
  Inte som att alla som opererar sig härmar någon, för isåfall skulle ju Natacha härmat tex Pamela Andersson som opererade samma saker och gjorde löshår innan henne?
  Jättemånga glamourmodeller/nyrika/bloggare försöker sig på samma euro trash stil med fillers och plast-tuttar. Det betyder ju inte att den ena härmar den andra? Det kryllar ju av dem!

  • Ja, alltså kissies näsa liknar ju inte ens natachas näsa särskilt mycket? :-)
   Tycker inte jag iallafall! Så jag håller med dig. Ser inga större likheter mellan dom
   FÖRUTOM de likheter som finns i själva stilen. Detta samtalsämnet att kissie nu skulle
   härma natacha uppkommer endast för att kissie råkar vara ”känd” och även natacha.
   Kan komma på tusen tjejer bara här i lilla värmland som har samma stil och isåfall också
   härmar natacha!

 11. Pingback: Natacha om Kissie | Skvallerbloggens.se – Skvaller om Sveriges storbloggare!

 12. Men hallå… Var är Natachas unika stil? Hon vill som alla andra ha stora bröst,stora läppar, liten näsa, vara skinny och se söt ut. Hon har väl inte patent på den looken? Hon är ju inte direkt ensam om att se ut så?! Varför skulle Alexandra kopierat just hennes stil när den uppenbarligen inte är unik någonstans? Att Alexandra skaffat stora bröst, läppar, liten näsa och blivit skinny betyder inte att hon kopierar Natacha utan att hon vill se ut som många andra.

  • Håller med!
   Om det nu vore så att kissie härmade natacha så skulle jag också anses ha härmat natacha
   isåfall. Nu har jag inte opererat näsan men den är liten,
   och jag är också väldigt smal, har stort blont hår, och snart stora bröst.
   För det är väl de ända ändringarna kissie gjort? operarat näsa+bröst? och lite fillers?
   samt gjort sig smal också då. Humm, känns lite som att natacha kanske
   vill att det ska vara så att kissie härmar henne :-)

 13. Det är väl knappast ditt ansvar och du har väl ingen skyldighet att kommentera det hela, och att folk kräver svar är så patetiskt.

  Men lite löjligt är det att du blånekar till att ni är lika.
  Från början var hon inte det nej, men jag har sett henne fleramgånger live och det finns likheter,absolut. Dock tror jag inte att hon försöker härma dig medvetet. Men OM du hade varit hennes förebild så hade det väl knappast gjort något. Se det som en ära i såfall.

 14. I read the comment yesterday and thought it odd too.
  Kissie is a tragic figure grasping to keep her head above water. It seems she doesn’t understand life. It can never be your fault that she chooses so desperately to copy you.

  She said that she does not provoke any longer, however her strategy is still provocatory as she copies everyone including you, Blondinbella and other bloggers texts and pretends they are her own words. So it is just a different form now. I find her blogg very limited and boring.

  She does not look anything like you.

 15. Du är fan en elak människa!! Du är jävligt snabb med att tala om
  Själslig djuphet och det spirituella planet men du har NADA utav det. Empatilös och ELAK är vad du det. Tänker inte ens gå in på och förklara varför jag tycker som jag gör. För vilken vettig människa som helst fattar vad du håller på med. Och du som snackat så jäkla mkt om hur falska tjejer är. Fan skenet bedrar med ditt söta lilla utseende och så som du vill uppfattas!

 16. Måste skriva ett inlägg här.
  Jag har följt Kissie sen nåt år tillbaka. På den tiden hon var en kaxig ungdom. Man måste få lov att exprimentera och Kissie gjorde det genom att provocera en hel del. MEN vi växer alla upp, eller hur. Kissie kände sig nog olycklig på sitt sätt, och hittade sitt sätt att förbättre sånt hon var olycklig med. Ingen big deal alltså. Du har din skönhet, som jag antar är naturlig förutom brösten om jag förstått rätt. Du och din bror har underbara ansikten, så där finns ju inget att göra liksom.
  Jag tycker synd om Kissie som nu växer upp och mognar. Hon har en helt ny stil i sin blogg och har mer eller mindre slutat att provocera. Svar på tal ger ju alla bloggare till o från, Men kommer folk tillåta henne växa upp och komma ifrån sin provocerande start som bloggare? Jag hoppas verkligen det, för det finns faktiskt plats för er alla utan att man hänger ut något!!!

  Att någon skriver ett sånt mail till dig tycker jag däremot är väldigt märkligt och konstigt!! Absolut inte ditt ansvar vad fansen gör!!

 17. Damn vilka långa kommentarer , skriver ni böcker eller?! lollllll goooooo nati!!!!!!!!!
  EVRYONE TAKE A CHILL-PILL!!!!!!!!!!!!!!!!

 18. Varför ska natacha ens bry sig om henne on hon nu har en sjukdom. Dom känner ju inte ens varandra. Dom som tycker att dom är lika är fan duktigt blinda!!!!

 19. Som Man ropar får Man svar!

  Först och främst så vill Jag verkligen klargöra att Jag aldrig hävdat att Du Natacha BÄR ansvaret eller att Du skulle vara orsaken till att Alexandra utvecklat BDD. Det är en problematik som sträcker sig år tillbaka i tiden.
  Men det krävs SÅ lite, ytterst lite för att en ung människas självkänsla skall rämna. När man är i tonåren läggs grunden för den människa man ska bli/vara. Man liksom formas. Många olika element spelar in. Men det går inte att komma ifrån att vår samtid,attityder, ideal,krav påverkar varje individs utveckling. Vilken ung människa bär inte på en osäkerhet och en rädsla över att inte räcka till eller duga? Herregud liksom…Det kan man ju som vuxen känna många gånger. Tänk er då en människa utan livserfarenhet, utan uppbyggd självkänsla!

  Alla vuxna…Lärare, Dagis/-fritidspersonal, Föräldrar, syskon, Medmänniskor i övrigt att göra vårt för att bidra till att alla barn och ungdomar skall kunna växa upp till starka individer. Jag har svårt att se att en människa som klär av sig framför en kamera och exponeras flitigt i tidningar/tv bidrar till att stärka en vilsen ung själ? Allt man gör får konsekvenser. Hade Du värnat om de unga och om jämställdheten hade Du satt Dig in i situationen och summa sumarum så hade DU tagit dina nakenbilder och satt in i ett album hemma. Du hade heller inte propagerat för Dina skönhetsingrepp. Menar Du att Du är den enda människa på denna jord som inte har ett ansvar?

  Självklart ”matas” unga med ideal dagligen. Om alla som bidrar till detta kunde ta sitt förnuft till fånga och sluta inbilla sig att deras val eller handlingar inte skulle påverka vår samtid ett enda dyft, så skulle unga iallafall ha en chans att bygga upp sig istället för att rasera sig och gå in i vuxenlivet med en svaghet. Det som vore mest eftersträvnadsvärt vore ju om ALLA kunde få vara dem de är både när det kommer till det inre och det yttre. Man lever bara en gång! Ska yttre faktorer få ta bort värdigheten av att vara sig själv? Det är ju fruktansvärt.
  Det är nog svårt att vara sig själv! Varför skall man då skapa en ny fasad, en fasad som man inspirerats (vilket det ofta börjar med) av utifrån och som påminner om någon annans? Räcker det inte med alla klonade barbie-wannabies i den här världen? Det är som de flesta skriver i sina kommentarer ”-Inget unikt”. Alla kan skaffa de där yttre attributerna, För att nämna en naturlig skönhet så kommer Jag genast att tänka på Kenza. Henne slår det gnistor om. Hon ser inte ut som en parodi utan har det där unika, det äkta.

  Du kan inte styra över vad Alexandra gör. Självklart inte! Det Du kan göra är att uttala Dig och det har Du gjort nu:)

  Kissie apar efter Dig på en massa punkter. För något år sedan ställde Du en fråga i Din förra blogg vem som vill se ut som Du och entydiga svar gjorde gällande att det var Kissie det handlade om. Det var innan hennes operationer och Jag minns att Du hade en åsikt på hennes dåliga löshår. Minns Du? Idag har det gått helt överstyr. Hon tittar ofta lite ögonvrån (som du gör för att inte Du skall framstå som vindögd) när hon fotograferas. Okej…hon retuscherar sina bilder rejält och i verkligheten är ni inte varandras avbilder direkt. Men du kan kanske ändå se lite vart det kommer ifrån? Hon gör om hela sin ansiktsform till Din. Har samma klädstil. En sak är att låta sig inspireras men det blir ganska freaky när man försöker ”bli någon annan”. Man behöver inte direkt ha en Master-degree för att förstå att det inte är riktigt sunt.

  Ingen kan göra allt, Men alla kan göra något för att förändra världen till det bättre. Här har vi helt andra bekymmer än i krigshärjade länder. I jämförelse må de vara futtiga. Men de finns och här har Vi en sjuk press. En självmordsstatistik som ökar bland unga. Är det den utvecklingen vi vill ha? Kan vi alla lyfta något från våra barn och ungdomars axlar så borde vi göra det:) Eller vad säger Du? Du har ju sagt upprepade gånger i intervjuer att Du hellre skulle velat att Dina föräldrar skulle skickat Dig till en psykolog än till plastikkirurgen. Det ligger ALLTSÅ djupare än det yttre. Du om någon borde väl veta. Kram

  • Du borde skaffa dig ett liv helt enkelt. Det är vad jag har att säga. Folk i Sverige i allmänhet har blivit helt galna, alla bara klagar och inget är bra. Du ska inte vara tjock men absolut inte smal heller för då skickar du osunda signaler till unga tjejer som mår dåligt över sin kropp. INGENTING är okej längre.. Kan inte alla bara få leva sina liv som dom vill? Ska Natacha gå tillbaka i tiden och göra det ogjort eller vad e det du menar? Skriver du så här till alla som har opererat sig och poserat halvnakna?
   Det är snarare föräldrarnas ansvar att ta hand om sitt självmordsbenägna barn.
   Om vi bara kunde acceptera folk för det dom är och inte utefter hur de ser ut, vad de jobbar med, hur mycket pengar dom har osv så hade världen varit en sååå mycket bättre plats :)
   Nu är det du som kanske får Natacha att må dåligt över din kommentar? Ska inte du ta ett ansvar och be om ursäkt, hon kanske blir självmordsbenägen nu?
   Hahaha så himla sjukt är detta bara och jag blir så irriterad.

 20. Hejsan! Ja är inte den som kommenterar på bloggar, men nu måste ja verkligen säga vad ja tycker.
  Jag läser din blogg för att du verkar ha fötterna på jorden och VÄLDIGT ödmjuk!!!!
  Jag tycker även att du är skitvacker men inte ger det mig dåligt samvete eller gör mig sjuk mm!
  Jag tycker inte du är på något vis dålig förebild eftersom du jagar efter dina drömmar och har ett väldigt trevligt liv va de verkar=)
  Så bry dig inte om dessa dummheter, det är deras nära o kära som ska hjälpa, du kan ju inte rå för att du e superfin både yttre och inre:D

 21. First of all you’re such an idiot for posting this ”letter”. Second, Kissie actually looks decent now… She doesn’t even realize she’s got potential! She needs to fix the gap between her eyebrows and stop drawing them on so thick (she obviously got this idea from you because she doesn’t know better), and she also needs to stop pouting so much and making kissy faces because it makes her look dumb, like you! Kissie actually has a strong bone structure and her face is defined… unlike yours. Your face looks like a bulldog even when you’re skinny… like, bloated or something… and your lips are out of whack! Plus you have no face expression – always the same old poser shit, like you’re trying so hard yet constantly fail. At least when Kissie smiles she looks good, you look dumb regardless. Her shit is fixable, yours isn’t… There’s certain things surgery can’t fix.

 22. Okej, Nina, exakt vad tycker du att natacha ska göra? Hon ser ut som hon gör och hon har all rätt i världen till det. Jag ser inget falskt eller orealistiskt i hennes utseende. Hon är en vacker tjej. Du säger att kenza är en naturlig skönhet, men alla är inte lika vackra som hon är naturligt. Även det ställer höga krav på tjejer. Man SKA vara vacker, men se till att du är född som det. Det funkar inte så. I grund och botten handlar det inte om utseendet utan självkänsla. Att kissie vill se ut som natacha tror jag handlar om att hon beundrar henne. Det gör jag också. Skillnaden är nog att jag ser mitt egna värde samtidigt och vet att jag duger som jag är.

 23. lol, det är verkligen inte ditt ansvar. Som du sa så har hennes nära vänner och familj ett ansvar och skyldighet om de verkligen älskar henne. Sen ska du verkligen inte bry dig om vad den här människan tycker. Vi känner ju egentligen inte dig. Vad människorna du älskar tycker är det viktigaste:)

 24. På många bilder på kissies blogg är hon jättelik dej. Vet inte om de är för att hon fixat bilderna men? Men vissa bilder kunde lika gärna varit du…
  Hon härmar dej det märker man verkligen.

 25. Ta det som en komplimang bara,är väl kanonskoj om någon vill efterlikna en-tyder bara på att personen tycker att man är snygg :) du är du-och hon är hon :)

 26. Självklart inte ditt ansvar! Och hur mycket hon än försöker kommer hon INTE bli du. Måhända behöver hon hjälp, men det är inget du skall behöva tänka på.

  Kram, kram!!! /M.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>