Igår!

Igår hängde jag med min vän Luba efter att jag gjort mina saker.

Vi gjorde Mani&Pedi åt Sushi och skvallrade om allting och planerade en ev resa till NY. :)

På kvällen möttejag upp min älskling och åkte och köpte massa goda saker och satt i sängen och kollade lägenheter.

Det var allt för igår, nu ska jag och Esra på ett möte efter det blir det lunch med några tjejkompisar.

Love/Nati

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Igår!

  1. Gud så söta ni är tillsammans!! Du har funnit en riktigt go och läcker kille måste jag säga!! Och du Natasha är så vacker!!

  2. Hej Nati

    Läste förra inlägget på den idiot som skrivit om jämförelsen mellan dig och Kissie ( och som tyvärr inte heller ens kan kan skilja på när stor resp liten bokstav ska användas!) Det är självklart att det inte finns ett dugg skillnad mellan dig och henne!! Bry dig inte om det, det är inte värt att lägga energi på. Jag önskar dig lycka till med webshop och framtida sambo! Kram, kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>