Carboxy!

Idag har jag hunnit med en behandling som jag gjorde för första gången när jag var i Sverige sist.

Den här behandlingen tycket jag jättemycket om. Behandlingen är helt ofarlig och väldigt effektiv.
Den är inte smärtfri men det är nästan inga behandlingar som är effektiva.
När man gör Carboxy sprutan man in koldioxid i huden och lurar den att det är syrebrist, på så sett reparerar den sig själv.
Carboxy kan användas på olika sett och för olika saker.
Här är olika ställen man kan använda Carboxy på, det kan tex vara mot fula ärr, bristningar, fettreducering, mörka ringar under ögon etc etc
Min behandling gör jag hos en jättetrevlig kvinna som heter Anna.
Hon sitter på:

Söders Spa

Östgötagatan 31

116 25 STOCKHOLM

Tel: 08-643 04 54

E-post: info@sodersspa.se

 

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Carboxy!

 1. Fast Natacha du skrev förut detdära med att du inte varit med i någon porrfilm, men du vet att det ligger NAKEN bilder ute på dig? Inte ”lättklädda” utan nakna, man ser inprincip allt förutom fittan, dvs rumpan brösten osv… skulle du säga att du är naken modell, eller glamour modell?
  Undrar bara, för jag tycker du är sjukt jävla snygg, önskar jag såg ut som du men är inte ett dugg lik dig utseendemässigt :/ Älskar ditt utseende och blogg, och älskar glamourmodeller också, så har inget emot det, bara när folk liksom döljer det.
  Undrar bara om du är stolt över att du poserat naken framför kameran och om du är nöjd med att de kommer finnas på internet för evigt?
  Ha en bra dag.

 2. Tack för inlägget :) Det låter som en behandling jag vill testa. Har läst allt om Carboxy Therapy på http://www.plastikoperationer.net/carboxy-therapy-behandling

  Och det står bland annat att ”Carboxy therapy är inte en engångsbehandling. Normalt sett innefattar en ”behandling” 5-10 sessioner/besök á 30 minuter utförda med 1-2 veckors mellanrum. Resultaten kommer över tid”.

  Hur var det för dig? Hur många behandlingar har du fått göra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>