Kristen Stewarts otrogen mot Pattinson!

Oh no. :( Tycker så synd om Pattinson som valde förlovningsringar medans Kristen var otrogen.

Vad kommer att hända med Twilight nu, tror ni att de kommer att kunna spela mot varandra? Skulle ni klarat det om ni var dom?

 

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “Kristen Stewarts otrogen mot Pattinson!

 1. har dom inte redan spelat in den sista twilight-filmen? jag är inte så insatt, det är min man som gillar twilight även om jag har sett filmerna, men har för mig att den som kommer i höst är den sista

 2. Detta är på allvar!!
  Var nånstans länkar du till ”vadsomhelst” – my03.com ?

  Såhär ser det ut när jag försöker gå in på din blogg. Via google search. Har avast antivirus. :

  Angreppsrisk!

  Webbsidan på ondiogr.my03.com har rapporterats göra angrepp på datorer och har därför blockerats enligt dina säkerhetsinställningar.

  Angripande webbsidor försöker installera program för att stjäla privata uppgifter, använda din dator för att angripa andras, eller för att skada ditt system.Vissa angripande webbsidor sprider medvetet skadlig programvara, men många är också komprometterade utan ägarens kännedom eller tillåtelse.

 3. haha tidningarna skriver att han har förlåtit henne. tycker att hon är en sån otrolig FLICKA. Inte bara är hon otrogen som är.. dt värsta man kan göra mot någon. Dessutom ber hon om ”ursäkt” i media. som om inte han redan mår dåligt, så måste världen skriva och prata om HANS sorg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>