Elaka människor det finns!

 

A 50- something year old white woman arrived at her seat on a crowded flight and immediately didn’t want the seat. The seat was next to a black man. Disgusted, the woman immediately summoned the flight attendant and demanded a new seat. The woman said ”I cannot sit here next to this black man.” The fight attendant said ”Let me see if I can find another seat.” After checking, the flight attendant returned and stated ”Ma’am, there are no more seats in economy, but I will check with the captain and see if there is something in first class.” About 10 minutes went by and the flight attendant returned and stated ”The captain has confirmed that there are no more seats in economy, but there is one in first class. It is our company policy to never move a person from economy to first class, but being that it would be some sort of scandal to force a person to sit next to an UNPLEASANT person, the captain agreed to make the switch to first class.” Before the woman could say anything, the attendant gestured to the black man and said, ”Therefore sir, if you would so kindly retrieve your personal items, we would like to move you to the comfort of first class as the captain doesn’t want you to sit next to an unpleasant person.” Passengers in the seats nearby began to applause while some gave a standing ovation.

 

blogstats trackingpixel

14 reaktion på “Elaka människor det finns!

 1. Hello natach!
  gillar din blogg, den är söt, snäll och personlig utan att vara utfläkig. haha. du verkar vara en snäll människa med både fint yttre å inre.
  tänkte fråga, vad använder du för hårfärg? : )
  take care

 2. Natacha din blogg är jätte konstig, bildrna blir avlånga och man ser bara halva bilden, går det inte att rätta till. Du är bäst älskar din blogg. Puss

  • Så blir det för mig också sedan efter hackningen på hennes sida. Bilderna är förvrängda, headbannern är skitkonstig osv… Tråkigt för det är en sån bra blogg som man vill fortsätta läsa!

 3. Hej,
  måste bara få ett tips.
  Köpte förra året ett par Louboutin Daf Boot
  i skinn och vet att du har likadana.
  Jag vet dock inte hur jag ska matcha de utan att känna mig..som en strippa typ?

  Kan inte du visa/ge något tips, vet att du matchar de svinbra!

  Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>