22 reaktion på “To Die For!

  1. åhh fina. Undrar också vad du har för storlek på toppen? Vet inte riktigt om jag skall välja M eller L ?

  2. Ja, vill man ha underkläder på sig på stranden så..fult tycker jag, men vem bryr sig om vad jag tycker, hehe.

    Peace!

  3. Men uschhhh Natacha! Dessa bikinis va ju bara graaasliga,, dem ser validgt tacky och billiga ut, du ar ju sockersot, synd att du har sa dalig stil bara :(

  4. Helt sjukt snygg natacha, älskar din blogg och din stil. Läser varenda dag! Du är en förebild! Ta hand om dig!

  5. Fin kropp är FAB! Kan inte du skriva ett inlägg om vad du normalt brukar äta under en dag? Och hur du tränar? Din kropp är verkligen helt underbar! Du ser så himla hälsosam & smal ut på samma gång! :)

  6. Jag skulle aldrig våga använda en sådan bikini själv, oavsett hur smal jag vore, men DAMN vad snygg du är (bikinin också)! I mitt typiska ”tjej-huvud” vill jag gärna tro att du svälter dig för att få den kroppen, men sen tänker jag ”äsch”. DU ÄR SJUKT LÄCKER! Punkt. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>