Söndag!

Hade en jättemysig kväll med min älskling igår vi gick till en hemlig restaurang.

Åt världens godaste mat, drack vin och snackade massa skit.

På morgonen åt vi nyttig frukost på Earth Bar och gick till Söndagsmarknaden.

Min kille hittade en t-shirt lite armband och jag huvudsmycken. :)

 

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Söndag!

  1. Hej Nati! Är en av dina trogna läsare från Sverige ! Tycker du verkar vara en snäll, gullig och trevlig tjej som är omtänksam mot sina nära och kära.. *kul att de finns människor som kan vara så trotts framgång*
    Skit i allt som folk skriver om dig.. Som man vet handlar det alltid om avundsjuka, eller att folk bara vill förstöra.
    Din blogg är en av dom som fortfarande är väldigt rolig att gå in och läsa!
    Ta hand om dig i L.A, och lycka till med allting!

  2. Snälla natti lägg inte ner mer på Dani k hon är inte värd någon uppmärksamhet alls.hon kommer inte upp på din nivå, titta du har en man som älskar dig var är hennes man lever sitt eget Liv utan henne . Du har allt hon inte har och skulle behöva ha. För att bli en bra kvinna natti du kommet alltid vara the best

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>