Bra energi är viktigt!

Har bestämt mig för att inte ha mer dålig energi i min blogg.
Så jag har tagit bort alla inlägg med dålig energi vill inte ha att göra med smutsmänniskor i mitt liv.
Jag har för det första inte tid då jag ska börja jobba rätt hårt nu med ett projekt jag jobbar på.
Det ska bli jättespännande och tror att ni också kommer att gilla det. :)
Jag ska prata med min business parner och kolla om jag får berätta för er.

Annars händer det inte så mycket kul.
Har jättemycket att fixa idag och senare ska jag och min älskling på bio kanske se ”Brave”.
Hoppas ni har det jättebra.

Massa kärlek/Nati

blogstats trackingpixel

14 reaktion på “Bra energi är viktigt!

 1. Bra tänkt! Bästa hämnden är att leva väl och ha kul. Dumma människor finns överallt så det är inget att lägga energi på. De kommer inte att ändra sig så strunta i dem. Var kär och var rädd om dig:)

 2. Vad bra, Natacha! Det r viktigt att lägga sin fokus på positiva saker i ens liv. Du får mycket kritik – negativ därför är det ännu viktigare för dig så du inte blir utbränd. Love, peace and understanding – mitt favvo motto som liten och så bra! 😉

 3. mkt bra! Det visar att du är stark och skiter i dom. Fokusera på allt viktigt i livet och skit i de som tar din energi.

  Kram

 4. Way to go Natacha!
  Är väldigt känslig för dålig energi så fick lov att sluta läsa din blogg ett tag, men kikade in för jag var nyfiken.
  Du är så stark tjejen!

  Kram

 5. Bra gjort! Vi ”stammisar” här vill ju bara att du ska må bra! Det är så kul att följa ditt liv och läsa om de projekt och äventyr du hittar på. Allt annat som bara drar ner dig, ta bort och fokusera vidare på dina mål och på att må bra! Din blogg har alltid varit superkul att läsa just för att vad du än skriver om lyser din personlighet igenom som är en väldigt äkta och kreativ person. Go go go!

 6. Hur många gånger har du inte sagt sådär ? Har du kollt uppom du skulle kunna ha adhd föresten de verkar nästan så ?

 7. Det verkar som om du trillar dit lite nu som då-jag har följt med din blogg ett par år och du har flera ggr skrivit om att nu ska du rensa i din umgängeskrets osv. Ett råd från en gammal tant (38:)) GE DEM INTE ENS DITT LILLFINGER. När du träffar nya männsikor-ligg lågt och lär känna dem i lugn o ro. Lita inte på folk innan du umgåtts ett tag med dem. Jag slår vad om att du råkar lätt ut för backstabbers pga ditt söta yttre och tack vare att du är känd.
  Bra att du tog bort vissa inlägg, smutsmänniksor är precis rätt uttryckt!

 8. En sak till…tänkte att det kanske är danis bror som är classe. Många skriver ju att dani inte kan va classe för hon reser mycket osv, men hon kan ju ge information till sin bror som sen är.classe. Bara en tanke

 9. Hej, det här jag skriver nu är ingen negativ energi, utan mer ett tips.
  Jag vet inte om dina andra läsare tycker, men jag tycker det är jobbigt att läsa dina inlägg, pga att du inte sätter punkt efter varje mening, utan skriver allt ihop. Och även mkt felstavningar. Bara ett tips att du kan tänka lite extra på det, om du känner för det förstås :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>