Dagens Outfit!

Skjorta: Zara

Shorts: One Teaspoon

Väst: Vintage

Armband: Hermes

Skor: Jeffrey Campbell

 

blogstats trackingpixel

20 reaktion på “Dagens Outfit!

 1. Hej!

  Jag undrar vad du verkligen känner inför det faktum att Kissie försöker operera om sig till en kopia av Dig? Jag skulle själv tycka att det var minst sagt creepy. Jag skulle inte ens känna mig hedrad.Det är oerhört sorgligt att man vill göra om sig till den milda grad att man avlägsnar ALLT det som är en själv. Det ligger givetvis något självdestruktivt bakom. Somliga som känner självhat skär sig, andra opererar sig gång på gång. Problemet kvarstår dock eftersom att det egentligen ligger på ett psykiskt och själsligt plan. Jag tror att det här bara kommer rulla på för Alexandra. Det slutar inte här. Jag tror att hon lider av BDD och det gör det hela mycket mer komplicerat. Hon är inte en självständig kvinna som gör det hon vill utan drivs av en problematik. Kram

 2. Den här outfitten kan vara bland det snyggaste jag sett på länge! Du ser för övrigt helt fantastisk ut:)

 3. med risk för att låta otrevlig (inte meningen)

  läser du någonsin dina läsares kommentarer överhuvudtaget?
  för du svarar aldrig på någon sorts frågor mm

 4. snygggggggggaste! hur gör du ditt hår sådär? fetaste volymen..du ska se mig….. man kan tro att jag haft mössa på mig, maa whole life, ya feeeling me?

 5. du är så underbart fin så jag vet inte vad jag ska göra, älskar verkligen den första bilden på dej! du är en stor inspirationskälla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>