11 reaktion på “Nialaya!

 1. Hejsan Natacha.
  Jag har en liten fråga, jag ska nämligen göra min bröstförstoring nu den 4april.
  Men jag är så otroligt osäker på storleken och modell fortfarande.
  Jag undrar vad du har för storlek på dina och vilken modell, high profile eller moderate profile?
  Eller har du några tips? Jag är ganska liten upptill, 174cm och 55kg.
  Jag vill ha några som passar till mig, absolut inte för stora för min kropp och inte heller för små så jag blir missnöjd.
  Vore jätte tacksam för svar så att jag har något att tänka på.

  Tack så mycket på förhand! :)

 2. de enda du gör när du VÄL bloggar vilket e typ aldrig, e o skriva om jävla nialya som om du tror att alla har råd med ett armband för 5k? sluta va så jävla goddigger o gör reklam för allt….. du kan ju betala för dina saker som alla andra kanske? ingen vill köpa dom fula smyckena iaf

 3. Men guud knas har rätt de blir ju bara värre och värre med kissie . Har du testat att skicka ett mejl till henne natacha ????? Hahahhahahahaa fett kul iallafall

 4. fy fan vill bara säga va sjukt lik kissie börjar bli dig, trodde först det var du i hennes blogg, kolla inlägget basic tröja !! hallå ta patent på ditt utseende, det här börjar bli sjuktt alltså :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>