Miami Ultra!!

SHM!!!

Miami Beach…

Amnesia!

Jag och Rachel på vårat hotellrum på W.

Lingerie Party@ Lisas and Lennys

 

blogstats trackingpixel

15 reaktion på “Miami Ultra!!

 1. Alltså ni har jättefina kroppar och så men vilken normalt funtad vuxen kvinna går frivilligt med på att gå på fest i bara underkläderna???? Du är ju 25!!! Jag skulle (kanske) förstå om en 16-åring tyckte det var spännande o kul.
  Kanske jag bara inte fattar det…

 2. tjejen jämte dig på bild nummer tio var fin. Hoppas födesledagen blir bra utan för mkt kris av att bli äldre.

 3. Börjar inte du bli lite för gammal för att springa omkring i underkläder på fester? Att ha ett sånt behov av att visa upp sin kropp när man är närmare 30 än 20 är hemskt.

 4. Allvarligt känns det inte väldigt billigt att gå runt i barai underkläder?! Förnedrande skulle jag tycka. Killarna går ju runt i kläder men inte ni!
  Trashigt, billigt o tragiskt tycker jag! Killar vill ju tyvärr bara ligga med en sån tjej!
  Jag skulle iaf aldrig göra de. Men alla är vi olika :-) Hoppas du haft en bra födelsedag!

 5. Grattis i efteskott! Jag är heeeelt hundra på att jag såg dig idag vid T-centralen, annars är det någon annan som gjort ett bättre jobb med att se ut som du än Kissie 😉

 6. Äckliga karlar som dreglar efter brudar i underkläder! Varför ställer tjejer upp på dessa förnedringsspektakel gjorda för män? Kanske för deras feta plånböcker….

 7. Får ni tjejer bra betalt för att gå i bara underkläder på festen?? Annars verkar det konstigt att klä sig så på fest med tanke på att killarna har vanliga kläder.

 8. Känns det inte nedvärderande att gå på en fest i bara underkläderna? Fast i för sig gick ni ju dit frivilligt. Tycker bara att det är tragiskt att vuxna kvinnor går med på vad som helst för att synas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>