“Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else.”

Det brukar vara gulligt när någon inspireras av dig och jag brukar uppskatta att folk gillar min stil etc.
Men som jag nämnt förut så är det skillnad att bli  inspirerad och att vara helt ”delusional” och inte fatta att man har någon slags störning.
Jag pratar om Kissie nu och kom inte och säg att jag tror att jag är den ända blondinen med stora bröst.
Det är inte alls det jag syftar på. Det är allting jag gör T-shirts då ska hon också designa T-shirts.
Jag köper peace smycke då är det det ända hon vill köpa, jag pratar om Hippies och att jag gillar den stilen då gillar hon också det.
Jag bär huvudsmycken då ska hon också göra det, listan skulle kunna go on forever and ever och retuschen ska vi inte ens prata om det är ju inte ens samma person. Men detta är på riktigt lite sjukligt och sedan skriver hon i sin blogg att jag tror att jag är hennes idol??
Ehh vad ska jag tro? Jag fattar inte vi ser helt olika ut kommer aldrig att vara lika.
Sjukt pinsamt! Jag försöker inte att vara elak nu utan tycker att det är synd om tjejen varför vill man bli kallad för kopia?
Man vill väl vara sin egna person på gott och ont.

 

blogstats trackingpixel

0 reaktion på ““Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else.”

 1. natacha jag håller med dig så jävlaa mycket,,

  hon är ditt ”största fan” hahahahha :) du är bäst hon kommer aldrig får de jobben du ha haft eller har

 2. Stödjer dig fullt ut.. Det finns en skillnad att inspireras eller som kossor vara en kinesisk kopia.., ta inte åt dig av andras lime tagen jag garanterar dig att dom är avundsjuka jävlar! Dem kan sitta o gnaga på dig med hade dem haft en kissie stallet så lovar jag dig att de inte heller klarat av det!!! Puss

 3. Dessie har väl nästan blivit värre nuförtiden. Men kissie beter sig så sjukt konstigt, måste vara någon störning? Måste ju vara irriterande att alltid bli kopierad

 4. Håller inte med om att hon kopierar dig.. Det finns hur många unga tjejer som helst som har den stilen i dagens läge, så jag tror tyvärr inte att det är just dig hon ”härmar” , kolla på tex dessie, samma stil där, behöver inte betyda att hon härmar dig, det är bara saker som är inne just nu. Du är inte direkt unik i din stil..

 5. 1. hon ar ung
  2. hon vill vara ”trendig” – det du beskriver ar valdigt mangas stil
  3. att kopiera ngn ar den storsta formen av smicker
  4. istallet for att ga och vara sur pa henne – vilket ar onodigt – se till att du blir annu mera framgangsrik
  5. du ar unik – glom aldrig det.

 6. Hej!
  Du har så jävla rätt Natacha. Måste kännas väldigt creepy att ha en människa som kopierar allt du gör. Men du har verkligen rätt om allt, peace märkena, tshirts, att bo i LA, chanel väskor. Allt! Det tråkiga är att hon inte har i närheten så bra stil så det blir bara white trash stämpel av det hon kopierar. Som sagt en sämre version av dig! Och värst av allt är att hon driver en av dom största bloggarna när det enda hon gör är kopierar andras material eller stil. Fortsätt med din blogg! och sluta inte att inspirera oss här i Sverige!

 7. hon har ju till och med köpt alla de armbanden som du har designat i Sverige. Dom i siden och berlocker på(eller sculls lr va de kallas) … Hon gör allllla sina poser för bilder likadant som du nu också : P

  Du är iaf orginal och står för vem du är!

  Vore förresten kanon av dig ifall du kunde rekommendera några bra frisörer i LA; ska flytta dit i höst för att plugga på SMC men kommer ju klart behöva gå till frisören och jag är sjuuuukt kräsen när det gäller folk som får röra mitt hår 😛

  kram fia

 8. Förstår att du tycker det är jobbigt! Har sett henne sakta förvandlas till dig de senaste månaderna. Inte bara näsan, utan kläder och smycken och hela filosofin att hon plötsligt gillar det som är hippie (som känns väldigt långt ifrån hennes egentliga värderingar…) Men det värsta är ju att också tagit dina poser på bilderna också. Vissa bilder ser det till och med ut som du. Creepy.

 9. Jag håller med dig till 100.000%!
  Det finns en ”kissie” i mitt liv också … Hon härmar exakt ALLT jag gör/har på mig/säger bla bla bla.

  Ville i alla fall validera dina tankar om Kissie – hon verkar vara otroligt besatt av dig
  och det är läskigt att hon försöker förneka att hon är en härmapa!

 10. Kissie är ju också känd för ”the big hair” hennes hår är ju lika stort som henne huvud, sen när du gick ut och hade håret jätte tajt i en ”boll” eller något där bak så nästa dag har Kissie lika dant. Kom igen alla, det är så jävla genomskinligt att Kissie vill se ut precis som Natacha, men man behöver ju inte överdriva och operera sig haha. Tror absolut inte att Natacha skulle bry sig det minsta om hon såg att Kissie hade ett par lika dana skor eller tröja eller vad som helst nu men när hon gör det så synligt förstår jag att det blir läskigt. Och det är förresten omöjligt att du skulle ha Kissie som största idol? Hur ska du kunna härma henne med det hon gör när Kissie opererar, köper & skriver ALLTING Natacha redan har så att hon ska se ut som henne och försöka vara som henne. Jag har iaf inte sett att Natacha tagit ut silikonen, blekt ansiktet, opererat näsan som Michael Jackson (NoOffensKingOfPopILoveYou) färgat håret gult mm. för det är ju så Kissie ser ut på riktigt under operationer & shiet, när Natacha gör de kan ni ju komma och säga att det är hon som vill se ut som Kissie

 11. Helt rätt natacha.!! hon har gått alldeles för långt kisse.
  undra när hon ska fatta igentligen,
  jag har tänkt på det varje gång jag besökt hennes blogg att hon börjar ju likna dig helt sjukt hon har bytt tilloch med ögonfärg,nyligen hadde hon köpt din spraytan och dissade den i sin blogg vilket är helt sjukt,

  du ska veta vi är flera som står på din sida och du är en cool snygg tjej som finns bara en utav ingen kan ta det ifrån dig,.
  glöm aldrig det,
  kram

 12. Kissie o Dessie är dina biggest fans, Dessie börjar t.o.m sno ord du
  Använder som hon aldrig gjort innan typ cravings sen samma typ av bildkollage med samma stil av kläder som dig! O kissie ska vi inte ens nämna hon härmar t.o.m dina poser

 13. alltså natascha, helt ärligt du måste nog vara den drygaste tjejen på jorden. Är du 10 år gammal eller? Hon ser tydligen upp till dig, varför hackar du på henne. å här låter det- Hon härmar mig, hon vill va som mig.

  Du driver en blogg som många unga tjejer läser, du är då en förebild för många unga tjejer, varför vet jag tyvärr inte! Tänk på vad du skriver, för du blir gemförd med kissie, desi osv för du har exakt samma beteende inom bloggfronten som dom. Tänk på det, du är en vuxen kvinna men oroar dig för såna där små ting. Livet är inte en enda stor peace märke och dyra plagg. Vare sig du lever livet eller inte så för du inte med dig något till graven, uppskatta lite mer sluta vara så tjatig, men annars gillar jag din blogg

 14. För att inte tala om när du skriver om vissa saker och hon skriver om exakt samma saker i sin blogg, det tycker i alla fall jag är sjukast. Ändrat lite i orden, men det är allt. Det har gjorts flera gånger att hon näst intill kopierat inlägg. Hon gjorde samma sak med Elita för ett tag sen. Otroligt pinsamt.

 15. hon har kopierat dig rakt av! ser DIG på varenda bild/varenda köp hon gjort.
  men jag måste medge att på en del av hennes bilder är ni sjukt lika…

 16. WORD,

  det är synd om henne, men de allra flesta vet ju hur läget är, att du var först med allt och att det är dig hon försöker likna. Hur mycket hon än försöker kommer hon inte att lyckas..

 17. Jeg er helt enig i det du skriver. En ting er å ha lik en veske, et par sko o.l., det kan man sjelden komme utenom. Men det er jo veldig åpenbart at hun henter veldig, veldig, veldig mye inspirasjon fra deg.. Så mye at det blir ganske påfallende. Det er vel ikke så mye annet du kan gjøre enn å ta det som et kompliment, selv om jeg kan forstå det er veldig irriterende. Men når det er sagt synes jeg nok ikke Dessie er noe bedre enn Kissie, nesten verre!

 18. saken är att vi alla inspireras och kopierar någon till viss del. det går inte att säga vem som var först med vad. kisse gillar peacesmycken kanske för att hon sett dig använda det, men du har sett någon annan som i sin tur inspirerats/kopierar en annan. vad jag kan se är varken din hårfärg eller dina bröst dina ”egna” från början så nog har du tagit efter någon annan. möjligt att det är som du säger, men att gå så långt att kalla någon delusional tycker jag är fel och lågt.

  en annan sak: det är lite svårt att förstå vad du menar ibland, du skriver ofta väldigt dåligt. stundtals saknas kommateringen helt och allt som oftast får du en tanke som du skriver ner, problemet är bara att du redan håller på att skriva ner en annan tanke så det blir ett hopplock av tankar i en och samma mening. det hade underlättat om du korrekturläser det du skriver och gör det grammatiskt mer följsamt och lätt att läsa.

 19. Läser inte hennes blogg men när jag tittade in där efter det här inlägget kan jag bara säga att jag håller med. Känns som att skönhetsoperationerna är inspirerade efter ditt utseende? Lite over the top kan man ju tycka.. Trevlig blogg du har!

 20. Tror inte du var först i Sverige med putande läppar, blont hår, silikon, chanelväska, LV väska mm. Löjligt att du tror att du var först i Sverige med den stilen och att alla härmar dig.
  Om jag köper en chanel och väljer att bli blond så har det fan inget med att jag har sett det på dig först. Hybris

 21. Santsant. Det har verkligen gått över gränsen för ett tag sen nu! Visst, det kan vara smickrande till en viss nivå, sen blir det ju bara löjligt och läskigt.

 22. VARFÖR INTE BARA LÅTA KISSIE KÖRA SITT RACE MED ATT KOPIERA DIG? (om det nu är dig hon verkligen härmar och ingen annan) ÄVEN ATT DET ÄR STÖRANDE

  DU HAR PRECIS SÄNKT DIG TILL EN LÄGRE NIVÅ ÄN HENNE GENOM ATT SKRIVA SÅNT OM HENNE PÅ DIN BLOGG

  DU ÄR VÄL VUXEN NOG ATT SE FÖRBI SÅDANT?! IBLAND ÄR DET BÄTTRE ATT VARA TYST!!

 23. Störande när folk sitter och säger du och kissie är lika, dock så försöker hon kopiera dig läskigt mycket, man blir rädd.. Hon har samma hår som dig, opererat sina bröst så som du hade dem innan din förminksning, försökt imitera din näsa ( hennes näsa var hemsk innan, men ännu fulare nu.. syns på mil att den är opererad ) jag har inget emot de som opererar näsorna då jag själv gjort det och ingen kan se det, snyggast att göra det fint men naturligt.. löjligt med dem som vill se plastic ut, och så säger hon att hon inte fyller sina läppar mer :S ööh.. därför hon har ballonger till läppar, och härmar DIG på alla poser gör hon med.. uschuschusch, hoppas hon knäcker näsan uppe i åre eller var de storvuxta fjortisarna är..

 24. Fast du Natacha, varken Kissie eller du är väl först med att gilla huvudsmycken, hippiestilen, designa kläder eller använda peacesmycken, du letar ju bara efter saker som Kissie gillar, likaså du. Förresten, ni som skriver att Kissie inte kan gilla Hippiestilen eftersom det är så långt ifrån hur hon lever – vem har sagt att det är en hippielivsstil som hon är ute efter, hon gillar STILEN, hur man klär sig. Skillnad där ni.

 25. ja och sen är det inte bara kissie som är ditt största fan utan även dessie både är ju helt jävla besatta av dig och försöker vara dina kopior, men som sagt försök ta det som en komplimang för vi alla vet ju vem dom är egentligen små copycats :S!

 26. Haha ja det har vi nog alla tänkt på. När hon redigerar sina bilder är hon skrämmande lik dig, men hon måste väll göra det för att provocera eller? Skillnad att inspireras av någon men det där är ju bara riktigt creepy.

 27. Helt ärligt tror jag att det är dessie som härmar dig och sen härmar kissie henne för att göra henne sur/irriterad. Dessie designade också tröjor och bär huvudbodnader och är heelt inne i hippie stilen. Kissie gör ändå sin egna grej, hon liknar varken dig eller dessie. Men dessie är som en liten mini kopia av dig, med beiga klackar, hår smycken, v-ringad kofta, raybans osv osv. Kramis

 28. You’re too old to care about childish stuff like that.. I really like you and your blog, it’s sad to see that instead of being above it all, you post something like this. Just sayin.

 29. Jag läser både din och kissies blogg och 16 andra bloggar. Har också lagt märke till det där, hon ser väl upp till dig! :) Eller kanske hon vill ta sig tillfram i livet med samma medel som du å vill då härmas. Inte vet jag. 😀 Jag tror att härma andra beror på en svag självkänsla eller självförtroende.

  Du har börjat sett så allvarlig ut på sista tiden. Inget illa menat. Ha de bra…

 30. Ni som förnekar att kissie kopierar av henne rakt av, måste vara blinda. Eller så är ni precis som kissie. Fan vad mobbad kissie är.

 31. Det är du som har problem. Hur många år äldre är du än Kissie, Dessie och dessa tjejer? Du är i en ålder då du borde tänka på annat än att läsa dessa fjortisbloggar….. du är lite för gammal för att jämföra dig med dem!!! Vidare så nämner du gång på gång att hon härmar dig. Det räcker väl med en gång? Vad vill du bevisa? Det är troligt att de tar efter din stil men och…? Det gör dig inte till en bättre människa att sitta och störa dig på det. Skaffa dig ett liv så du har annat att lägga energi på.

 32. Haha så sant, Natacha! Man får ju inte heller glömma att du har varit hennes stora förebild sen flera år tillbaka när hon gjorde sin bröstoperation. Då la hon ju upp flera bilder på dig i bloggen och sa att hon ville se ut som du. Hon kan ju alltid försöka men kommer aldrig vara i närheten :)
  Ha en bra dag! Kramar

 33. Men vafan. Hur mycket mognare är du på en skala som fortfarande ältar detta? OAVSETT om hon vill se ut som dig, eller inte, så kan DU aldrig veta till hundra procent. And, who the f*ck cares? People change, things go wrong, shit happens – LIFE GOES ON!

  men antar att detta är ett vis för dig å locka läsare. Respekt för det i alla fall!

 34. SNÄLLA NATTI DET ÄR INTE BARA KISSIE KOLLA DESSIE BÅDA KOPIERAR LIKA MYCKET DOM SKRIVER PÅ ENSKELSKA TAR DINA TEXTER KOLLA SKÄLV

 35. Jag har också tänkt på det, ang. Kissie. För varje dag som går så ser hon mer och mer lika ut som dig, ni är ju typ som tvillingar nu. Iofs vet jag ej hur hon ser ut IRL men på bilderna hon lägger ut är hon nu en kopia av dig sen hon opererade näsan, bröstan och sprutade in saker i överläppen. Samt kläderna försöker hon efterlikna men lyckas inte riktigt men man ser ju klart och tydligt vart hon får sin inspiration ifrån.

  Har dock aldrig tänkt på det med Dessie förrän jag läste kommentarerna här ovan och holy shit, detta ser ju ut som du bakifrån.. http://werun.nyheter24.se/global/plugins/image_hook.php?blog_id=5&path=http%3A%2F%2Fwerun.nyheter24.se%2Fdesireenilsson%2Ffiles%2F2012%2F02%2F425648_372546062763863_100000254176052_1425347_2026147301_n.jpg ..på pricken liksom. Stackars brudar. Visst är den där stilen ganska ”inne” nu men dom inspireras ju fortf av dig för hur många i Sverige ser ut sådär förutom dom två? Inte många.

 36. kisselissan tycker om att vara andra! inte sig själv den transan ser hon ut som hon ser ut som en man hahaha som opereat sig till kvinna HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 37. Tyvär tycker jag inte alls du och kissie har samma stil! Hon klär sig rätt så tacy medans dy har grym stil. men om man kollar på dessies bilden så är det lite skrämmande, tycker tyvärr att hon har börjat kopiera dig extremt mycket!!!!

 38. Jag tycker bara det är bra att Kissie har en snygg tjej, med snygg stil som dig Natacha att inspireras av. Har du själv inga inspirationskällor när det kommer till stil och kläder? Lika väl som nån annan inspireras av olika hollywoodkändisar så har väl hon rätt att inspireras av dig, tål du inte det kanske du inte ska ha en blogg. Sen att det kanske känns stört att hon mer eller mindre försöker kopiera dig är en annan sak, men kom igen..tjejen är ung. Men fortfarande..hade fler inspirerats av dig vore världen en snyggare plats att leva på! Jag hatar tjocka å fula människor som man ser dagligen. Puss å kram!

 39. alla elaka kommentarer är säkert från kissi som själv sitter och kommenterar..man kan inte vara så blind att man inte ser att hon avgudar natacha! Vem som helst hade blivit irreterad! 100% säker på att mer än hela Sverige tycker kissi är skabbig så hon behöver ju inte oroa sig över att någon försöker se ut som henne iallafall, en wannabe är det ändå hon inte kan härmas med!

 40. Hej Natacha! Jag har aldrig kommenterat i din blogg förut men nu kunde jag bara inte låta bli. Vad spelar det igentligen för roll om Kissie härmar dig? Ta det som en komplimang att hon gillar ditt utseende och vill vara som dig om det nu är så. Du verkar ha ett helt fantastiskt liv och vara nöjd med det. Var en bra förebild istället som är snäll mot sina medmänniskor så kanske du inspirerar kissie till att bli det också och kanske så småning om vågar vara sig själv! Det här inlägget var inte särskilt vuxet och moget att skriva och det får dig faktiskt att framstå som att utseendet är det enda som spelar roll. Jag tycker i alla fall att du och din blogg är väldigt inspirerande likt många andra tjejer tycker. Det springer säkerligen omkringen massa små mini natachor i hela sverige klanka inte ner på kissie bara för att hon råkar ha en stor blogg.

 41. brukar inte kommentera bloggar men detta måste ja kommendera för de e HEEEELT sjuuuukt kul o pinsamt.. förstår dock om natacha börjar bli rädd, hade iaf jag blivit… o sen ni som säger att de är bara en stil för ungdomar o en trend, kom igen ni måste ju vara blåsta de är ju så tydligt, hon har ju till och med försökt kopiera näsan genom plastik lol.. LOL LOL på henne LOOOOOOOOL

 42. AGREEEEEEEEED. Det maste kannas creepy for dig att se hur hon gor sitt basta till att bli en B-version av dig. Sa fort hon borjade prata om Hollywood och att flytta till LA sa visste man inte om man skulle skratta eller grata over hur obehagligt hon beteer sig. Hoppas verkligen inte du tanker mer over detta, you are and always will be the BEST and most superior Natacha Peyre! :) Du har ett naturligare utseende som far dig att se valdigt unik och fin ut, Kissie on the other hand, ser sa himla opererad och plastic ut. Finns inte ens nagon competition. Foljt din blogg ett tag, bor sjalv i LA och skulle bli sa himla glad om jag sag dig pa stan, men oroa dig inte, har inte opererat mig och andrat hela mitt utseende/personlighet for att efterlikna dig SOM VISSA ANDRA GOR.

 43. LEDSEN ATT GÖRA DIG BESVIKEN…

  ALLT KRETSAR INTE RUNT DIG, ALLA VILL INTE SE UT SOM DIG ELLER HÄRMAR DIG
  DOM KANSKE HAR SAMMA STIL MEN DET BEHÖVER INTE BETYDA ATT NÅN SNOTT JUST DIN STIL!!

  BARA FÖR ATT DOM SER UPP TILL DIG BETYDER VÄLL INTE DET ATT DOM HÄRMAR JUST DIG!! FÖR ATT DU SER PRECIS UT SOM MÅNGA ANDRA TJEJER!!!

  JAG TYCKER DU BORDE SLÄPPA DIN NARCISSISTISKA ATTIDYD!!

  JAG GILLADE VERKLIGEN DIG TILLS DU SKREV ETT SÅDANT BARNSLIGT INLÄGG
  (JAG ÄR INGET FAN AV KISSIE HON BORDE OXÅ VÄXA UPP)

 44. men är det inte dessie som härmar din stil och har gjort en egen tröja, bär huvudsmycke och såvidare? Kissie har bara härmat dig med näsan och brösten 😉 haha!

  älskar din blogg!

 45. Hur vore det om folk kunde sluta hacka på Natachas stavning när hon faktiskt har dyslexi. Ni är ju fan dumma i huvet.

 46. Jo, Kissie är en wannabe kopia av dig. Hon har fan plastikoperarat sig för att försöka se ut som någon annan, så dålig självkänsla har hon.
  Alla poser, alla kameravinklar och alla outfits liknar din stil på så många sätt. Tycker faktiskt rätt synd om henne. Det är som du säger, hon liknar inte ens den hon var för två år sen. Även fast det är irriterande så ta det som en komplimang 😉

 47. Sjukt sant. Tänkt på det länge och undrat om du noterat det haha. Hon har ju till och med försökt operera sig så hon ser ut som dig.

 48. Håller faktiskt också med dig. Hon har ju opererat sig för att likna dig, eller det ser ut som det iaf…

 49. Haha asså brukar aldrig kommentera saker men stoppa när jag såg detta. Natacha, seriöst, folk härmar inte dig. Hur gammal är du? de är inte så att folk dör för o se ut som dig kan du inse de eller? de riktigt omoget av dig o gå runt o skriva 24/7 att kissie härmar dig. Är du den enda som får ha vissa grejer eller come on? o du har inte din egen stil nånstans, kanske för oss i Sverige men du går runt precis som alla andra i L.A. Just sayin, tro inte alla vill se ut som dig för så fin är du inte

 50. det intressanta är ju varför du blir så pass påverkad av detta så att du tar tar upp det i din blogg. om du förespråkar någon form av hippie-mentalitet borde du ha större kärlek och förståelse för andra människor.

  du kallar henne delusional och får det att verka som om hon i princip förföljer dig. hon driver en blogg på andra sidan atlanten och har väl aldrig ens försökt få kontakt med dig? släpp det.

  handlar det här egentligen om att det är viktigt för dig att känna dig originell och att kissie hotar det?

 51. Helt rätt det som står i din blogg, förstår inte vitsen med att kopiera helt rakt av? klart att du kan bli lite stolt att du är deras idol. Men tycker det är skrämande när de kopierar precis allt. Jag är på din sida 😉
  Kram kram

 52. Även om hon härmar dig eller inte, så är det väl onödigt att du ska prata illa om henne eller ngn annan för den delen. håll sånt för dig själv… väx upp.

 53. ALLA JÄVLA BRUDAR I STOCKHOLM KOPIERAR ALLT FRÅN DIG, SPECIELLT DESSI NU FÖR TIDEN!!!! AAHH I LOVE U

 54. jag har ibland suttit och skrattat för mig själv när jag gått in på kissies blog och sett en del bilder som hon har lagt ut för att det är så självklart att hon härmar dig. men vad ska man säga? Man blir ju så sjukt inspirerad av att kika in på din blogg! hon har ju själv sagt att hon inspireras av din stil, men nu tar hon det nog till en högre nivå för att provocera och det är det vi går in på hennes blog för att se. PUUSS

 55. de som säger att kissie inte härmar natacha är ju helt blinda. kissie försöker verkligen vara som natacha genom att bland annat photoshopa sitt utseende för att få nått så när samma ansiktsdrag och smink. jävligt obehagligt, det finns en gräns. och dessie behöver vi inte ens tala om..

 56. Tycker du ska fortsätta blogga men sluta lägga upp länkar vart du köper saker. Kissies kommer aldrig bli dig. Men gör det inte enkelt för henne.

 57. Du är ung, söt och kör din stil! Jag tror många ser upp till dig och ser dig som en förebild och i Kissies fall tror jag bara att det handlar om att hon är osäker. Hon vill hela tiden vara en bättre version av sig själv och det verkar hon tycka att du är. Det kan nästan bli som en sjukdom precis som människor som inte kan sluta med ansiktslyft. Jag har haft vänner som gjort likadant och som nästan försökt ta över ens kropp, Creepy!… tyvärr har man fått säga upp den kontakten.

  Man får se det hela som en komplimang.. om det går till överstyr, som det gjorde för min vän- ta kontakt med tjejen och förklara varför hon ska vara sig själv och att du som alla andra människor har dina för- och nackdelar. Oftast när man har en blogg tar man bara med det bästa och glömmer att dessa tjejer tror att ens liv alltid är på topp. Hoppas dina problem löser sig! Kram <3

 58. Men hon tycker ju att det är KUL att du blir arg!! Det där är hennes nya sätt att provosera, fast på ett ”tyst” sätt…. =)

 59. Jag håller med dig till 200% !! Snälla va fan hon är ju sjuk asså. Hon operera ju sig för att bli så lik dig som möjligt. Du är under och fin vackra du!!! <3

 60. Ni som klagar på natacha nu. tänkt på att det som nog gör henne irriterad är inte småsaker utan faktiskt att hon opererar sig/gör fillers i ansiktet så hon ska se ut som henne. just nu kunde hon se ut som hennes syrra! natacha har tex jätte söta kinder (hihi) och nu har plötsligt kissie det med? Munnen är exakt likadan och näsan likaså.. pallaaaa

 61. så jävla SANT!!!
  har stört mig på de så otroligt länge nu, hon vill verkligen se ut som dig, på pricken!! riktigt läskig brud!!

 62. Jag tycker inte det är fult att härmas, utan ser det som att inspireras, få idéer av andra! Om saken är så att hon härmar dig, var glad över att du ger andra inspiration att själva utvecklas på det sättet. Det finns nog fler än kissie som fått idéer av dig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>