0 reaktion på “Click The Picture to Enter my New SHOP

  1. Btw du borde ha lite mer budgetgrejer också, trodde jag skulle dö när jag såg att du sålde en mössa för 150 DOLLAR! Shit… Men jag fattar att du vill sälja saker med hög klass såklart, men det är nog väldigt få av dina läsare osv dom har råd att lägga så sjukt mkt pengar på en mössa oavsett kvalitét. Sälj den men sälj gärna andra mössor kanske som fler har råd med? En tanke bara.

  2. Shit va fina saker. Bra idé med webshop, även om jag inte har råd. Men kan sitta och titta och dregla lite iaf. Går det att fixa så att man kan komma tillbaka till din blogg via Shopen på nåt sätt? Typ om man trycker på Headern på Shopen så kommer man tillbaka till bloggen :)

  3. Åh vad roligt. Är helt happy=)Ta in gärna in om du vill med hår accessoarer och lypsyl, läppglans, scarf, linnen, t-shirts till kvinnor. Sminkväskor, nagellack.

    Ha en mycket bra fortsatt söndag <3 <3 <3

    Många Kramar <3

  4. Fina grejer men dyrt för dina läsare att köpa, synd. Trodde faktiskt vi från Sverige skulle kunna köpa något men det är verkligen dyrt oavsett vad man köper hos dig, plus att det tillkommer tull om vi från Sverige ska köpa.

  5. Superfin shop, men som många andra skrivit lite för dyrt. Ta gärna med lite kläder som du tröttnat på i alla prisklasser. Du kommer sälja galet mycket. kram på dig!

  6. Jättefina grejer!! Tycker det är kul med exklusivare märken! Vilken storlek är det på louis vuitton väskan? 30? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>