SPA hela dagen!

Har varit på Spa hela dagen Vegas har de span i jag varit i.

Gjorde massage, ansiktsbehandling, manikyr Pedikyr, bastade badade etc etc

Hur härligt som helst känner mig som ny.

Vi fick även mat uppskickat till spat haha!!

 

blogstats trackingpixel

0 reaktion på “SPA hela dagen!

 1. Du är så himla duktig & kreativ Natacha! du kommer lyckas med dina mål! din online shop är jätte fin och en bra början för jag vet att du kommer utvecklas ännu mer! skit i alla avundsjuka som bara vill dumförklara dig ”don’t let any bitches bring you down” ;), men du har en sån karma & styrka så det blir svårt för dem. har skrivit ett litet inlägg om dina fantastiska armband och länkat shopen:)

  du lever livet fullt ut och följer dina drömmar, det är precis så man ska leva! du är en fantastisk förebild för mig!

  puss & kram/ Rebecca

 2. Hej Natacha! Ville bara informera dig om att det finns ett fake instagram konto i ditt namn med dina bilder, från ryssland! Människan har 269(!!) följare. Har tagit ett screenshot på sidan. Kontakta mig om du vill ha bilden :)

 3. Hej gott folk, jag säljer Reductil( sibutramine ) köpte 60 kapslar för 2000 kr, men kan tyvärr ej ta det då det förvirrar min magsjukdom, så nu skall de säljas, de är givetvis äkta, dock så har jag inte originalförpackningen kvar än, men de är väldigt effektiva, på de nästan 2 veckorna jag tog det så har jag hunnit att gå ner 8 kg, så är ni intresserade så mejla mig. Kommer att sälja de väldigt billigt dvs 800 kr för alla och då bjuder jag även er på Frakten. Passa på, det är ett kanonpris och billigare än så här går de INTE att få tag på.

  Intresserad? Mejla mig på peijtra@live.se och snabba er för de kommer att gå åt snabbt.

 4. Varför finns det inga kvitton på dem saker du säljer? Det är ju ganska dyra saker så man vill ju ha ett bevis på att dem faktiskt är äkta..?

 5. Natty, har du köpt dina indian boots på monella.se?? Det är en riktigt Natysida 😀 hahha om man kan säga så… jag letar vertjligen efter ett par likadana!!!

 6. Hej!
  Jag är en glad, sprallig & kreativ göteborgstjej på 23 år.
  Jag målar egna illustrationer som jag lägger ut på min blogg (http://lowiart.blogg.se) och målar även, helt gratis, till läsare/vänner helt efter deras önskemål. Jag inspireras av allt från musik till människor jag ser på gatan. Mina illustrationer känns igen av alla de färgglada färger jag använder mig av och mitt mål är att ha ett eget företag där mina illustrationer trycks på kläder, tygpåsar & även accessoarer(bakgrunden på klockor etc) och låta en del av pengarna gå till välgörenhet! Tänkte höra om det fanns någon som helst möjlighet att du lägger upp ett foto på det jag målat på din Blogg och på så vis hjälpa mig att sprida mina glada illustrationer?

  Tacksam för svar!
  Med vänlig hälsning, Louise ”Lowi” Henning

 7. Hej Natcha!
  Jag skulle så gärna vilja ha lite hjälp av dig ang L.A. Det skulle betyda så mycket om du kunde skriva till min mail så att jag på mail kan få ställa min fråga. Jag är så redo som ma bara kan bli att kasta mig ut från Halmstad till det stora och behöver hjälp med svar på lite frågor. MVH en troden läsare :)

  Barbara-k@live.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>