Min telefonräkning inte ok!

Tycker ni detta är ok? 4,520 sms på en månad utan att inkludera sms till iphone, samt 3,817min jag pratat det är nästan 3dagar.

Hmmmm??

blogstats trackingpixel

0 reaktion på “Min telefonräkning inte ok!

  1. 3817 minuter är 63.6 timmar, som är lite mer än 2 och en halv dag.
    11.3% av din tid spenderar du med att tala i telefon.

    Om det är värt det får du avgöra själv – orka döma dig när vi själva har problem att jobba på.

  2. Om du vill kan du ju alltid byta till kontantkort, när ditt abbonemang ”sluter” asså jag vette fan hur de där funkar! Men jag har kontantkort och då kan man ba köpa betala 500 kr för ett helt år med 5000 fria sms i månaden sen finns de typ internet ett år för 500 och typ ring tid och sånt! Funkar skitbra tkr jag 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>