Sweet Dreams!!!

Snart kommer mina armband att komma ut, de är sååå fina!!!
Det är jag i ett samarbete med ett företag som gör armband.
Berättar mer om det är dom är ute. Puss Puss

blogstats trackingpixel

0 reaktion på “Sweet Dreams!!!

 1. Hej nati! Tycker din blogg är skitspännande att följa, får rysningar varje gång du berättar något nytt om ditt liv (på ett bra sätt haha)
  Har en liten fråga till dig… Jag och min pojkvän ska till Paris om nästan en vecka.. En weekend. Tänkte kolla om du kunde tipsa på lite Ställen vi borde besöka.. Inget för dyrt utan lite mer budget med stil… Affärer, aktiviteter, barer med 18års gräns osv…
  Tack för b bra blogg kommer försätta följa dig trots alla skumma rykten!

  Kram på dig :)

 2. Det här är första gången jag kommenterar i din blogg, tycker du har en underhållande blogg och verkar vara en söt och snäll tjej! Så stå på dig Natacha, låt inte dumma bloggare komma åt dig. Det känns barnsligt från Dani, Elita, Classe och Paow att alla attackera dig sådär. Fyra mot en liksom, lågstadiegrej usch.

  Jag hade också blivit jäääääävligt förbannad om någon spred sådana rykten om mig som inte stämde så jag tycker du gör HELT rätt att stå upp för dig själv även fast jag även älskar Classes blogg.

  Sen tycker jag att det var bra att du tog bort kissie-inlägget hon är ju så ung, har inte hittat sig själv än så det var lite taskigt mot henne men tror du förstått det själv då du tagit bort det:)

  Hur som helst du är snygg, smart, snäll och stark glöm inte det och skit i de lev ditt liv! Du verkar vara i ett skönt stadium i ditt liv, låt inte någon bring you down!

  Puss från en trogen läsare

 3. Tja.
  Tänkte bara skriva att nu öppnar vi en helt grym klädbutik med inriktning Street/hiphop. Vi kommer bland annat ha vårt eget märke LOCOLIFE samt en hel del märken som inte har lanserats i Sverige än, men som är stora runt om i världen!
  Sök efter LOCOLIFE STREETWEAR på Facebook eller klicka in er på http://enmammasliv.webblogg.se/2011/december/god-morgon.html#comment där ni hittar länkar till våran Facebook sida!

  Ha det bäst!

 4. Jag har alltid beundrat din styrka och din utstrålning. Du är en god människa och ditt sätt att se på saker visar hur intelligent du verkligen är ! Du slås för dina rättigheter när det gäller hela det här dramat kring den där patetiska människan som lägger ut allt det dära om dina vänner och dig. Du har många läsare som står vid din sida och stöttar dig. Fortsätt kämpa vi är med dig hela vägen ! Och till alla dom som försöker trycka ner dig nu pga allt ska du bara skita i och det ska göra din ännu mer motiverad till att slås för din rättighet och sanningen i det hela! Om du säger att ryktena är falska så är dom det och det ska vara slut pratat redan då. Människan är naiv och elak så hatare kommer alltid att finnas. Mitt råd till dig är att du ska stå på dig men såklart visa dina känslor när du känner för det du är ju också människa och känner precis som alla andra även fast vissa tror att bara för att man bloggar kan man ta emot hur mycket skit som helst och att det inte spelar någon roll men det gör det visst. Vi som tycker om dig hejjar på dig ! GO GO GO Nati :)

 5. jag fattar inte bar en sak. Du säger att du inte vill förknippas med dina gamla ”slitz” bilder osv, men ändå fortsätter du att ta såna här bilder?? Och att du ska stämma classe osv, det är ju du som tar bilderna? haha

 6. gillar du o göra sånna bilder ??
  Är det inte pinsamt att stå ( elr sitta elr .. du fattar ) framför Fotografen ..
  Jag skulle ALDRIG våga …

  Jag såg en blogg ( kommer inte ihåg vad den hette ) då så var det en tjej som rakade kuken … lite väl mycket … tycker jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>