PMS kärring!

Idag är jag och har varit en PMS kärring, jag erkänner.
Men jag har fått väldigt mycket gjort idag, lånade mammas bil och åkte runt och gjorde alla mina äranden.
Alltså det värsta jag vet när jag kör bil är människor som går skit sakta över övergångstället.
Jag höll på att få ett damputbrått idag när folk skulle gå myrsteg de ser även så där sjukt nöjda ut och man vill bara köra över dom men det får man ju inte, haha!! Blir också rasande när folk kör som att de är på någon slags utflykt de kör så sakta och låter en inte köra om dom.
Det borde vara förbjudet att köra bil när man har PMS ingen bra kombination som ser här.
I know det är viktigt med positiv energi men helt ärligt någon dag i månaden får väl jag också vara en bitch när jag annars är så snäll (för det mesta). 😉 Nu ska jag lägga mig i ett bad har varit ute och gått i en timme med mamma.

Puss puss/Nati

blogstats trackingpixel

0 reaktion på “PMS kärring!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>