Bangs!

Besökte finaste frisören Marre idag.
Han tonade mitt hår och gjorde någon protein behandling som stärker håret.
Mitt hår har blivit riktigt bra nu, använder klipps när jag går ut och det har blivit väldigt långt uppe på där det förut bara var korta tussar.
Det är tack vare Marre som sköter mitt hår.
Han kan få till den där perfekta blonda färgen som inte är för vit och inte för gul.
Han har dessutom jättebra energi och man har alltid trevligt när man är där.
Tog tyvärr inga bilder eftersom vi lät håret självtorka efteråt då jag inte vill slita på det i onödan.
Men bilderna nedanför med T-shirten ser ni mitt hår utan extensions och det ser riktigt bra ut, tjockt och med mycket volym. :)

Marre finns på Bangs i Sthlm Tel: 08-611 35 40

Han har även en blogg: finest.se/bangs

www.salongbangs.se

blogstats trackingpixel

0 reaktion på “Bangs!

  1. Heejdär snygging!
    Kika gärna in på min nystartade blogg där du kan läsa om lite allt möjligt men framförallt om hälsa, mode, mitt liv, musik och givetvis eftertraktade skönhetstips.
    Give it a try, kanske blir du fast!
    ENJOY

  2. du bor ju i LA så varför lever du inte din dröm? jag kanske är riktigt trög men jag har läst din blogg länge och ändå vet jag inte vad din dröm är? vad du vill göra med livet? och jag tänker att eftersom du bor i en storstad i usa, så kan du göra så din dröm blir sann! för du om någon förtjänar det verkligen. och jag tror inte heller att du flyttade till LA bara för att leva som en vanlig människa? nej, du har en dröm natacha och gör så den blir sann! du förtjänar det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>