0 reaktion på “Miss you baby brother Josef!!

  1. first of all your so beautiful, i just wanna know how do you colour your hair, do you bleach it every month or what? and how do you keep the coulor so natural? doesent it get yellow or orange after a while..

  2. Hur hanterar du Hollywood? Jag flyttade hit för tre månader sedan och det har gått upp och ned med vad jag tycker om människorna men för det mesta är dem ingenting att ha. Folk skulle lätt köra över dig för status eller en kille. Dem brukar oftaste säga till mig ”Men du är svensk du vet inte hur vi beter oss här” så det är altså deras sätt att behandla vänner? I do not get it!

  3. Hej Natacha!!! jag undrar vad det är för en kamera som din bror använder sjukt fina bilder!!! väldigt tacksam om jag kan få svar =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>