Normal or very Childish?

Today is my lovely friend Emilia taking pictures of me.
And i have some ideas that we are gonna try. :)
But before i have a lot of things to fix.
Yesterday i hang out with a friend from before, we went to the movies and saw ”Planet of the Apes”.
After we went to sushi ya with some friends, the main discussion at the table was how friends start talking the same and almost have there own language. For ex me and my friend Louise have invented words for different things so nobody else can understand.
Are we just very childish or douse everybody do this? Haha!!

 

blogstats trackingpixel

0 reaktion på “Normal or very Childish?

  1. I think that it might be more common than anyone thinks. Well maybe all best friends invent there own words but sort of talk like everyone els but understand if the other says something els than the words sounds like to people around. Well what im trying to say is that friends think alike and comunicates on alot of other levels than just words. Almost like psycic. Äh skulle försöka skriva på engelska men snurrade nog till det rejält. ursäkta stavfel och dylikt. kram

  2. nej du är absolut inte ensam 😀
    Jag och mina kompisar gör det med, fast vi är ju 16 så det säger väl inte så mycket , haha!

  3. haha, har du någonsin hört ordet wourch? nepp för detta bisarra använder ändast bara jag och min kompis! haha så jäkla löjligt egentligen hur man kan hålla på så :)

  4. Hej världens finaste Natacha! Vill först börja med att tala om för dig att du är en stor inspirationskälla och så jäkla snygg på alla sätt och vis! Keep up the good work. I alla fall, jag tänkte om du kan visa bilder på din vinröda skräddarsydda klänning som du en gång för längesedan visade upp på din gamla blogg? minns att jag fastnade hårt för modellen på klänningen, har bal nästa sommar och har börjat klura på hur min balklänning ska sys upp osv. Hade varit jätte bra om du kunde lägga upp lite bilder på den, den hade en jätte fin öppen rygg minns jag iaf! Take care girlie! xoxo

  5. This weblog is unquestionably fairly useful because I’m in the instant developing a web floral internet site – despite the fact that I’m only starting up out for that reason it is genuinely relatively little, absolutely nothing such as this website. Can hyperlink to some from the posts right here because they are fairly. Many thanks significantly. Zoey Olsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>